Assassin's Creed 1-2-3 hala oynanabilir mi?

nelielwashere

Centipat
Makaleler
1
Selamlar,

AC serisinin oyunlarını hiç oynamadım Origins ve Odyssey aldım indirimde, AC1 AC2 AC3'ün hikayesini komple izledim sizce alıp oynamaya değer mi?

Evet değer. Şüphesiz seride en çok seveceğiniz oyunlar onlardır.

Selamlar,

AC serisinin oyunlarını hiç oynamadım Origins ve Odyssey aldım indirimde, AC1 AC2 AC3'ün hikayesini komple izledim sizce alıp oynamaya değer mi?

Kontrolleri biraz zor onun dışında oynanabilir olduğunu düşünüyorum. Ben 1I oynamadım ama 2 ve 3'ü daha geçenlerde bitirdim.

Origins'e kadar olan bütün AC oyunlarını oynadım, 1. oyun benim için aşırı sıkıcıydı, hep aynı şeyleri sizi motive ettirmeden yaptırıyor. Onun dışındaki tüm oyunlar öyle ya da böyle akıyor. Yine de oynarım derseniz bir deneyin 1. oyunu da. Teknik olarak çok eski hissettirmiyor. En azından ben oynarken öyle hissetmemiştim.

Selamlar,

Assassin's Creed 1, bazı oyuncular için sıkıcı gelebilir. Ezio serisi genelde çok beğenilir; ancak Revelations maalesef bu serinin en zayıf halkası olarak öne çıkar. Üçüncü oyun ise atmosfer ve oynanış açısından başarılı olsa da hikaye bakımından çok etkileyici değil.

Selamlar,

Bence net oynanır 1, 2, Brotherhood, 3 ve Liberty gibi bir seri şeklindeydi galiba. Ben şu an yeniden oynuyorum hatta YouTube'a falan atıyorum bence oynanır

Revelations konusunda aynı fikirde değilim. 3. oyun için bence hikayesi de tatmin ediciydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…