Assassin's Creed 1-2-3 hala oynanabilir mi?

Assassin's Creed 1, bazı oyuncular için sıkıcı gelebilir. Ezio serisi genelde çok beğenilir; ancak Revelations maalesef bu serinin en zayıf halkası olarak öne çıkar. Üçüncü oyun ise atmosfer ve oynanış açısından başarılı olsa da hikaye bakımından çok etkileyici değil.

Revelations Brotherhood gibi oyunları çok dikkatimi çekmiyor açıkçası yan oyun gibi hissettiriyorlar.

Assassin's Creed 1, bazı oyuncular için sıkıcı gelebilir. Ezio serisi genelde çok beğenilir; ancak Revelations maalesef bu serinin en zayıf halkası olarak öne çıkar. Üçüncü oyun ise atmosfer ve oynanış açısından başarılı olsa da hikaye bakımından çok etkileyici değil.
Ayrıca tarihi olarak birçok hata içeriyormuş. Fakat dediğiniz gibi bence oynanış açısından baya başarılı. Diğer oyunların üstüne koyup en rafine hale gelmiş.

Revelations Brotherhood gibi oyunları çok dikkatimi çekmiyor açıkçası yan oyun gibi hissettiriyorlar.
Bence kesinlikle oynamadan geçmeyin, zaten direkt olarak hikaye ile ilişkili.

Selamlar,

AC serisinin oyunlarını hiç oynamadım Origins ve Odyssey aldım indirimde, AC1 AC2 AC3'ün hikayesini komple izledim sizce alıp oynamaya değer mi?
AC1 sıkıcı bir oyun ama şahsen seviyorum, 3 kere filan bitirdim ve arada canım çekiyor.
Çoğunlukla bazı taktikler ile 2 dk'da tekrar eden yan görevleri halledebiliyorsunuz ve asıl suikast kısımlarına giriyorsunuz. Ayrıca ortama ve moda çok iyi sokuyor, oyüzden ilk oynayışta sarıyor biraz. Genede "Ben hiç gelemem sıkıcılığa" derseniz, boşverin.

AC 2, Brotherhood, Revelations. Ezio adlı karakterin toplam hikayesi, hepside güzel ve eğlenceli. Denemenizi tavsiye ederim.

AC 3 ise oynanış olarak diğerlerinden sonra çok taze gelecektir. Combat sistemi çok Batman vari ve kolay. Onun dışında ilginç bir hikayesi var ve atmosfer olarakta hoş sayılabilir. Şahsen şehir temasını daha çok seviyorum.

Brotherhood'un hakkını yeme 2'nin devamı ve bir ana oyun kadar başarılı emin olabilirsin hatta benim en severek oynadığım AC oyunudur %100 bitirdim :)

AC1 çok sıkıcı bir oyun ama şahsen seviyorum, 3 kere filan bitirdim ve arada canım çekiyor.
Çoğunlukla bazı taktikler ile 2 Dk'da tekrar eden yan görevleri halledebiliyorsunuz ve asıl suikast kısımlarına giriyorsunuz. Ayrıca ortama ve moda çok iyi sokuyor, o yüzden ilk oynayışta sarıyor biraz. Gene de "ben hiç gelemem sıkıcılığa" derseniz, boş verin.

AC 2, Brotherhood, Revelations. Ezio adlı karakterin toplam hikayesi, hepside güzel ve eğlenceli. Denemenizi tavsiye ederim.

AC 3 ise oynanış olarak diğerlerinden sonra çok taze gelecektir.combat sistemi çok Batman vari ve kolay. Onun dışında ilginç bir hikayesi var ve atmosfer olarak da hoş sayılabilir. Şahsen şehir temasını daha çok seviyorum.

AC3 Remastered görüntü açısından cidden güzel fakat connorun hikayesi hiç ilgimi çekmiyor nedense çok zayıf bir karektermiş gibi.

AC3 Remastered görüntü açısından cidden güzel fakat connorun hikayesi hiç ilgimi çekmiyor nedense çok zayıf bir karektermiş gibi.
Haytham Kenway adlı karakter zaten asıl olay, Connor çok basit bir karakter dediğiniz gibi. Şahsen oynanışını çok sevdiğim için seviyorum oyunu, pek hikayesini takip etmedim.
Yinede şahsen bu serideki tüm ana oyunlar oynanır. Kötü oyun cidden değiller ama insanlar artık sabır ve zevk konusunda inanılmaz gerginler.

Haytham kenway adlı karakter zaten asıl olay, connor çok basit bir karakter dediğiniz gibi. Şahsen oynanışını çok sevdiğim için seviyorum oyunu, pek hikayesini takip etmedim.
Yine de şahsen bu serideki tüm ana oyunlar oynanır. Kötü oyun cidden değiller ama insanlar artık sabır ve zevk konusunda inanılmaz gerginler.

oyun sonlara doğru resmen charles lee yi ana düşmanımız yapıyor o çok canımı sıktı ve çok bir suikastimiz olmuyor connor ile beraber. AC2 de zart pırt birilerini indiriyorduk ne güzel requiescat in pace

oyun sonlara doğru resmen charles lee yi ana düşmanımız yapıyor o çok canımı sıktı ve çok bir suikastimiz olmuyor connor ile beraber. AC2 de zart pırt birilerini indiriyorduk ne güzel requiescat in pace
En çok süikast olan oyun sanırsam AC 1, oyun komple süikast dolu. Zaten hikayeyi bildiğiniz için oyunların o yönden anlamı baya azıldı sizin için. Enazından oynanışı sarar sizi, atmosfere sokar.
Hiçbirinde yan görev yok doğru düzgün, AC 3'te hiç yoktu hatta. Düz hikaye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı