Assassin's Creed 1 oynanmalı mı?

Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum. Öneriler ve canımın çekmesinden sonra oynamaya karar verdim. Şimdi sorun şu, Assassin's Creed 1'den başlamam gerekiyor fakat İngilizcem alt yazı olmadığı için pek yetmiyor. Türkçe yaması da bulunmadığı için oyunu oynayamıyorum. Şimdi ben 2'den başlasam olur mu? Yoksa 1'i bitirmem şart mı? Eğer şart ise bu problemi nasıl çözebilirim?

İlk oyunun hikayesini okuyup/izleyip ikinci oyundan başlayabilirsin. Güzel seridir bütün oyunlarını oynamış birisi olarak söylüyorum.
İyi eğlenceler.

Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum. Öneriler ve canımın çekmesinden sonra oynamaya karar verdim. Şimdi sorun şu, Assassin's Creed 1'den başlamam gerekiyor fakat İngilizcem alt yazı olmadığı için pek yetmiyor. Türkçe yaması da bulunmadığı için oyunu oynayamıyorum. Şimdi ben 2'den başlasam olur mu? Yoksa 1'i bitirmem şart mı? Eğer şart ise bu problemi nasıl çözebilirim?

Hikayelerle son kısımda bir bağlantı var desmond en son kan ile yazılmış yazıları görüyordu Assassin's Creed 1'de yani biraz bağlantı var ama oynanır güzel oyun.

Birinci oyun gerçekten seriden bile soğutabilir. Ben de AC serisine 2020 Kasım'da başladım AC1'i izlemiştim. Oyun insanı boğuyor resmen. Ama devamını oynadım şu an Syndicate bitirmek üzereyim sıradan gidiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı