Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 20 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben AC 3'ü bitirdim, sildim dün bir daha yükledim ama hikayeyi tekrar oynamak istemiyorum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Arkadaşlar ben AC 3'ü bitirdim, sildim dün bir daha yükledim ama hikayeyi tekrar oynamak istemiyorum ne yapabilirim?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.133 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 20 Mayıs 2020 #2 Hikayesiz oynamanın bir mantığı yok bence ama internetten Save dosyası indirip belgerer klasörünün içinden oyuna atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hikayesiz oynamanın bir mantığı yok bence ama internetten Save dosyası indirip belgerer klasörünün içinden oyuna atabilirsiniz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #3 Ana görevlerin bazılarında ufak yan görevler var. Mesela şu adamı öldür dedik ama havadan öldür. Bu tip şeyleri memory'leri tekrar oynayarak yapabilirsin bu eksiklikleri. Sonunda böyle bir şeye sahip olabilirsin. Tabii III numaralı oyun için. Sürprizbozan Artı 0 Eksi
Ana görevlerin bazılarında ufak yan görevler var. Mesela şu adamı öldür dedik ama havadan öldür. Bu tip şeyleri memory'leri tekrar oynayarak yapabilirsin bu eksiklikleri. Sonunda böyle bir şeye sahip olabilirsin. Tabii III numaralı oyun için. Sürprizbozan
KS KS Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 20 Mayıs 2020 #4 PROTECTQ dedi: Hikayesiz oynamanın bir mantığı yok bence ama internetten Save dosyası indirip belgerer klasörünün içinden oyuna atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama bir şey değişmedi başka bir tane daha atacağım. Olmadı bana bulup atabilir misin. Artı 0 Eksi
PROTECTQ dedi: Hikayesiz oynamanın bir mantığı yok bence ama internetten Save dosyası indirip belgerer klasörünün içinden oyuna atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama bir şey değişmedi başka bir tane daha atacağım. Olmadı bana bulup atabilir misin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #5 Burada her ana görev için kayıt var. Artı 0 Eksi
KS KS Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 20 Mayıs 2020 #6 Vavien. dedi: Burada her ana görev için kayıt var. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğim fotoğrafla gösterebilir misin. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Burada her ana görev için kayıt var. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğim fotoğrafla gösterebilir misin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #7 Site eskiden çalışıyordu da şu an indirme linki çalışmıyor. Artı 0 Eksi