Assassin's Creed 2'nin abartılması

OutemuX

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, çoğunluk AC serisinin en iyi oyununun bu olduğunu söylüyor. Hikayesine lafım yok ancak şu saçma oyunda neden sürekli parkur yapıyoruz ya? Roblox mu oynuyoruz arkadaş? Git kodeks sayfası topla, git parkur yap Assassinin mezarını bul, yok çatılarda gez aranma seviyeni düşür falan filan saçma sapan bir oyun. AC1'i daha çok beğendim ben şahsen.

Arkadaşlar, çoğunluk AC serisinin en iyi oyununun bu olduğunu söylüyor. Hikayesine lafım yok ancak şu saçma oyunda neden sürekli parkur yapıyoruz ya? Roblox mu oynuyoruz arkadaş? Git kodeks sayfası topla, git parkur yap Assassinin mezarını bul, yok çatılarda gez aranma seviyeni düşür falan filan saçma sapan bir oyun. AC1'i daha çok beğendim ben şahsen.

Hocam oyunun hikayesi fazlasıyla iyi mekanikleride günümüze göre iyi Ezio 3 lemesi hikaye anlamında çok güzel bir seri zaten en nihayetinde fakat AC1 de yaptığımız tek şey suikast adam öldürmekten başka bir şey yapmıyoruz benim en beğenmediğim oyundur AC1 ama serinin ilk oyunu o yüzden fazla bir şey söylenemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı