Assassin's Creed 3 Failed to validate game files

mu1453

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, Assassin's Creed 3'ü kuruyorum Uplay indirmeye geçiyor, ama 16 GB indiriyor gösteriyor oyun kurulu olduğu için locate installed game şeçeneğini seçiyorum ve aşağıdaki resimdeki hata geliyor
Hata resmi:
technopat sosyal.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay da bu hataya sebep olan 2-3 farklı senaryo var. Ben hiç uplay kullanmadım, fakat arkadaşlarım bu hatayı alıp yardım istediklerinde bir keresinde Upload Clienti kaldırıp tekrar yüklediğimde sorun çözülmüştü. İkinci seferde ise programı yönetici olarak çalıştırmak sorunu çözmüştü.

Diğer bilinen problem - Antivirüs bazen yazılımın server ile bağlantı kurup dosyaları karşılaştırmasını engelleyebiliyor.

Siz bu hatayı neden sonra almaya başladınız ? Oyunu normal oynuyordunuz birden mi oldu, update geldi ondan sonraki mı oldu, oyunu uplay veya steamdan indirip oradan mı gösterdiniz yada bilgisayarda kurulu olan oyunu uplay'a gösterip öyle girmeyi mi deniyorsunuz ?

ben sorunun bu kısmını çözdüm arkadaşlar. Uplay oyunun kurulu olduğu klasör tam olarak gösterilmez veya başka bir dosya klasörünün içine kurulursa kabul etmiyor. Uygulamaya girip oyunun dosya konumunu düzelttiğiniz takdirde oyuna girme skıntısı düzeliyor. Fakat benim hala çözemediğim bir sıkıntı var MP giremiyorum oyun update yapmıyor. OYunun 1.03 filan gibi sürümleri çıkmış bende 1 olarak bekliyor ve update edilmediği için de MP girmeme izin vermiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı