B beraaat.t Zeptopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Kurulum %81 iken böyle bir hata alıyorum. DLL dosyasını System32'ye atmayı dendim olmadı. Nedir bunun çözümü? Yardım edecek yok mu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-11-15 122202.png 6,1 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Kurulum %81 iken böyle bir hata alıyorum. DLL dosyasını System32'ye atmayı dendim olmadı. Nedir bunun çözümü? Yardım edecek yok mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 15 Kasım 2023 #2 beraaat.t dedi: Nedir bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Farklı bir kaynaktan indirip tekrar deneyin. Dosyalar sorunlu görünüyor. Artı 0 Eksi
beraaat.t dedi: Nedir bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Farklı bir kaynaktan indirip tekrar deneyin. Dosyalar sorunlu görünüyor.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 15 Kasım 2023 #3 @reptile, dediği gibi dosyalar sorunlu olabilir ancak önce şunu da kontrol edin; Yeterli alan var mı? Artı 0 Eksi
@reptile, dediği gibi dosyalar sorunlu olabilir ancak önce şunu da kontrol edin; Yeterli alan var mı?
KS KS B beraaat.t Zeptopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 EVANESCENCE dedi: @reptile, dediği gibi dosyalar sorunlu olabilir ancak önce şunu da kontrol edin; Yeterli alan var mı? Genişletmek için tıkla... İndirmekten vazgeçtim yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE dedi: @reptile, dediği gibi dosyalar sorunlu olabilir ancak önce şunu da kontrol edin; Yeterli alan var mı? Genişletmek için tıkla... İndirmekten vazgeçtim yine de teşekkürler.