Assassin's Creed 3 Optimizasyon problemi

İşletim sistemi
Windows 10

EmirOzylds

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Boş iş
Bildiğiniz gibi Assassin's Creed 3'ün bir optimizasyon sorunu var bunu çözmeyi buldum.
Evet bu Low specs Experience ReSwitch ile indirip açıyoruz optimization catalog diyoruz.

1619426398622.png

1. seçenekten oyunu seçiyoruz 2.den ise optimizasyon paketini açıyoruz.

1619426505998.png

Ücretsiz indirenler en fazla gösterdiğim yere kadar açabiliyor tıklayın.

1619426602837.png

Düşük sistemlilerin gösterdiğim çözünürlükte açmasında fayda var elinde bir canavarı olan varsa istediği çözünürlükte açsın execute diyoruz.
Buradan ReSwitch'i açıyoruz.

1619426726112.png

Buradan Low Specs Experience'de açtığımız çözünürlüğü açıyoruz fakat oyun açık olmaması lazım.

1619426802896.png

Bu ekran geliyor ekranı küçültüp oyununuzu açın diyor oyununuzu hemen açın oyunda iken 60 saniye bekleyip keyfinize bakın kökünde bir çözüm mü hayır ama en azından yükseltiyor FPS inizi bir de oyununuzu kapattıktan sonra masaüstüne çıkıp kendi ekran çözünürlüğünüze alın yok ben 640*400 de keyifliyim diyorsanız yol açık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz gibi Assassin's Creed 3'ün bir optimizasyon sorunu var bunu çözmeyi buldum.
Evet bu Low specs Experience ReSwitch ile indirip açıyoruz optimization catalog diyoruz.

Eki Görüntüle 993073

1. seçenekten oyunu seçiyoruz 2.den ise optimizasyon paketini açıyoruz.

Eki Görüntüle 993074

Ücretsiz indirenler en fazla gösterdiğim yere kadar açabiliyor tıklayın.

Eki Görüntüle 993079

Düşük sistemlilerin gösterdiğim çözünürlükte açmasında fayda var elinde bir canavarı olan varsa istediği çözünürlükte açsın execute diyoruz.
Buradan ReSwitch'i açıyoruz.

Eki Görüntüle 993083

Buradan Low Specs Experience'de açtığımız çözünürlüğü açıyoruz fakat oyun açık olmaması lazım.

Eki Görüntüle 993085

Bu ekran geliyor ekranı küçültüp oyununuzu açın diyor oyununuzu hemen açın oyunda iken 60 saniye bekleyip keyfinize bakın kökünde bir çözüm mü hayır ama en azından yükseltiyor FPS inizi bir de oyununuzu kapattıktan sonra masaüstüne çıkıp kendi ekran çözünürlüğünüze alın yok ben 640*400 de keyifliyim diyorsanız yol açık :)
Hocam Steam oyunlarında veya Valorant'ta falan da oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı