EmirOzylds
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Boş iş
Bildiğiniz gibi Assassin's Creed 3'ün bir optimizasyon sorunu var bunu çözmeyi buldum.
ragnotechpowered.com
Evet bu Low specs Experience ReSwitch ile indirip açıyoruz optimization catalog diyoruz.
1. seçenekten oyunu seçiyoruz 2.den ise optimizasyon paketini açıyoruz.
Ücretsiz indirenler en fazla gösterdiğim yere kadar açabiliyor tıklayın.
Düşük sistemlilerin gösterdiğim çözünürlükte açmasında fayda var elinde bir canavarı olan varsa istediği çözünürlükte açsın execute diyoruz.
Buradan ReSwitch'i açıyoruz.
Buradan Low Specs Experience'de açtığımız çözünürlüğü açıyoruz fakat oyun açık olmaması lazım.
Bu ekran geliyor ekranı küçültüp oyununuzu açın diyor oyununuzu hemen açın oyunda iken 60 saniye bekleyip keyfinize bakın kökünde bir çözüm mü hayır ama en azından yükseltiyor FPS inizi bir de oyununuzu kapattıktan sonra masaüstüne çıkıp kendi ekran çözünürlüğünüze alın yok ben 640*400 de keyifliyim diyorsanız yol açık
Ragnotechpowered - Independent Software Developer
1. seçenekten oyunu seçiyoruz 2.den ise optimizasyon paketini açıyoruz.
Ücretsiz indirenler en fazla gösterdiğim yere kadar açabiliyor tıklayın.
Düşük sistemlilerin gösterdiğim çözünürlükte açmasında fayda var elinde bir canavarı olan varsa istediği çözünürlükte açsın execute diyoruz.
Buradan ReSwitch'i açıyoruz.
Buradan Low Specs Experience'de açtığımız çözünürlüğü açıyoruz fakat oyun açık olmaması lazım.
Bu ekran geliyor ekranı küçültüp oyununuzu açın diyor oyununuzu hemen açın oyunda iken 60 saniye bekleyip keyfinize bakın kökünde bir çözüm mü hayır ama en azından yükseltiyor FPS inizi bir de oyununuzu kapattıktan sonra masaüstüne çıkıp kendi ekran çözünürlüğünüze alın yok ben 640*400 de keyifliyim diyorsanız yol açık
Son düzenleyen: Moderatör: