F1 25 %30 indirim ile 41, 99$'a alınır mı?

SolarisV

Hectopat
Daha fazla  
Formula 1 severi olarak çok fazla F1 oynuyordum ama korsan şekilde oynardım hep. Artık online vb özelliklerden ve yeniliklerden de faydalanabilmek için orijinal oyun almak istiyorum. Sizce alınır mı yoksa F1 24/25'e daha büyük bir indirim falan gelir mi? Ona göre almak istiyorum.

1759528447547.png

Formula 1 severi olarak çok fazla F1 oynuyordum ama korsan şekilde oynardım hep. Artık Online vb özelliklerden ve yeniliklerden de faydalanabilmek için orijinal oyun almak istiyorum. Sizce alınır mı? Yoksa F1 24/25'e daha büyük bir indirim falan gelir mi? Ona göre almak istiyorum.

Eki Görüntüle 2582714

Hocam yılbasında girecek o zaman alacak herkes her sene aynı olay 26 DLC'si bedava glecek ztaen.

F1 26 çıkmayacakmış, gelecek sezon F1 25'e güncelleme gelecekmiş. O yüzden çok kolay 10 dolara düşer mi bilemiyorum. Ayrıca oyunun multiplayerı konsept olarak çok güzel olsa da toplulukta oynamak büyük çile. Aceleniz yoksa yılbaşı indirimini bekleyin.

Hayalet modu kapalı olursa yarışta ilk virajda tüm arabalar birbirine giriyor. Ordan yırtarsanız her geçişte önünüzdeki sizi blokluyor. Adil şekilde boşluk vermeyen birini geçmek çok zor oluyor. Arabalar arkadan pek hasar almadığı için arkada sollamaya yapmaya çalışanın ön kanat gidiyor direkt.

Hayalet modu kapalı olduğunda diğer arabaların içinden geçebiliyorsun, kaza riski olmuyor ama bu da geçiş zevkini vermiyor.

Ayrıca ben gamepad ile fren, viraj asistleri kapalı oynarken oyunda 5-10 saati olan biri tüm asistler en yüksekte benden çok daha hızlı sürebiliyor. Odanın kurucusu bunu sınırlayabilir ama genelde boş bırakıyorlar herkes istediği gibi oynuyor.

En son F1 22 oynadım ama son 3 oyunda bunların değiştiğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı