kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Az önce AC oynarken oyundan attı ve tekrar girdim her şey düzelmişti. Bu benim sistemimden mi kaynaklı yoksa Ubisoft oyunlarından mı kaynaklı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Az önce AC oynarken oyundan attı ve tekrar girdim her şey düzelmişti. Bu benim sistemimden mi kaynaklı yoksa Ubisoft oyunlarından mı kaynaklı?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 23 Kasım 2020 #2 Hangi sistem? Sistemini paylaş. Bu bir kerelik atmalra da çok takılmamak lazım. Artı 0 Eksi
Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 Türkçe yama kurulu mu? Artı 0 Eksi
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #4 kaanofriviia dedi: Az önce AC oynarken oyundan attı ve tekrar girdim her şey düzelmişti. Bu benim sistemimden mi kaynaklı yoksa Ubisoft oyunlarından mı kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Uplay'den oynuyorsanız bazen Uplay'de öyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Artı 0 Eksi
kaanofriviia dedi: Az önce AC oynarken oyundan attı ve tekrar girdim her şey düzelmişti. Bu benim sistemimden mi kaynaklı yoksa Ubisoft oyunlarından mı kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Uplay'den oynuyorsanız bazen Uplay'de öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 23 Kasım 2020 #5 Bir kere attı diye endişelenmenize gerek yok. Bunlar olabilecek olaylar. Sürekli tekrarlanıyorsa bir sıkıntı var deriz. Artı 0 Eksi
Bir kere attı diye endişelenmenize gerek yok. Bunlar olabilecek olaylar. Sürekli tekrarlanıyorsa bir sıkıntı var deriz.
KS KS kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #6 nih dedi: Bir kere attı diye endişelenmenize gerek yok. Bunlar olabilecek olaylar. Sürekli tekrarlanıyorsa bir sıkıntı var deriz. Genişletmek için tıkla... tamamdır Eric_Cartman dedi: Uplay'den oynuyorsanız bazen Uplay'de öyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet uplay den oynuyorum Caravas dedi: Türkçe yama kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hayır Sis. PanzerTR dedi: Hangi sistem? Sistemini paylaş. Bu bir kerelik atmalra da çok takılmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Sistemim prefilimde var ve 1 kere attı 2 saattir aralıksız oynuyorum hiç atmadı. Artı 0 Eksi
nih dedi: Bir kere attı diye endişelenmenize gerek yok. Bunlar olabilecek olaylar. Sürekli tekrarlanıyorsa bir sıkıntı var deriz. Genişletmek için tıkla... tamamdır Eric_Cartman dedi: Uplay'den oynuyorsanız bazen Uplay'de öyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... evet uplay den oynuyorum Caravas dedi: Türkçe yama kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hayır Sis. PanzerTR dedi: Hangi sistem? Sistemini paylaş. Bu bir kerelik atmalra da çok takılmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Sistemim prefilimde var ve 1 kere attı 2 saattir aralıksız oynuyorum hiç atmadı.