Assassin's Creed Codename Red duyuruldu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oyun AC Valhalla, AC Odyssey gibi RPG, açık dünya barındıran büyük bir oyun olacakmış. Mirage neden 50 dolar ve yan oyun gibi konumlandı anlamış olduk. Oyunla ilgili logo gösterip sonraki büyük oyunumuz dediler.

Oyun AC Valhalla, AC Odyssey gibi RPG, açık dünya barındıran büyük bir oyun olacakmış.
Japonya'da geçecek ayrıca, asıl vurucu noktası bu.

Hakkında hiçbir şey bilmediğimiz AC: Codename Hexe de duyuruldu. Temasına bakarak muhtemelen büyülü ve cadılı bir teması olacağını anlayabiliriz, yine antik zamanlarda geçecek gibi.

Codename Jade de duyuruldu ayrıca. Mobil cihazlar için çıkacak ve antik Çin'de geçen açık dünya bir AC oyunu olacak.

Assassins creed tsushima.😂 Aslında katanalar ile bir ac oyunu hiç fena olmazdı.

15 milyon tane oyunu çıktı bu AC serisinin. Ve ben hiç birini oynamadım 😂 AC Origin konsoldan biraz oynamıştım çok güzel oyun ama sarmadı, bıraktım başlarda.

Bütün AC oyunlarını bitirmiş biri olarak en sevdiğim AC oyunu Odyssey ve bu oyunu da Odyssey ekibi yapıyormuş. Üstelik "güçlü shinobi fantazisi" denildi. Sadece Naruto'dan bile +1000 bölüm izlemiş biri olarak shinobi teması beni aşırı heyecanlandırdı. Bir de Ubisoft Türkiye Türkçe altyazı işini kabul ettirebilse şu baştaki kişilere çok güzel olacak.​

Katana kullandığımız, fırlatma bıçakları ve sis bombalarını yoğun kullandığımız bir deneyim olacak diye düşünüyorum. Kostümler ve Yetenek Ağacı yönünden zengin olacağını da düşünüyorum. Samuray zırhları ile savaşçı güçlerimiz artarken ninja kıyafetleri ve yetenekleriyle gizlilik odaklı bir oyun deneyimi yaşayabiliriz. Umarım parkur mekaniklerinde de o aradığım akıcılığı yakalarlar.

Yıllardır yapmayacağız diye direttikten sonra sonunda böyle bir oyun duyurmaları sevindirdi. Umarım yapay zeka ve gizlilik konularında bu oyunu daha düzgün yaparlar.

Tüm AC oyunlarını oynayıp en sonunda "Mısır, Yunan, İskandinav tarihi var da niye Japon tarihi yok" diye sorgulamıştım ve gerçekten suiakstçi bir samuray çıkıyorsa ben artık hayatsızım. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı