Assassin's Creed III: Liberation oyun mu yoksa DLC mi?

sametEbiri2001

Hectopat
Daha fazla  
Selam öncelikle Assassin's creed American history pack aldım ağa içinde 5 oyun var ama Assassin's Creed® Liberation HD yok ama.
Assassin's Creed® III Remastered tıklayınca, Ubisoft Connect'te DLC bölümün de Assassin's Creed III: Liberation remaster extra content videos çıkıyor. Assassin's Creed III: Liberation ayrı bir oyun mu yoksa DLC olarak mı gözüküyor? Library bölümünde de oyun yok? Ubisoft supporta yazdım çevap gelmedi tekrardan ticket açtım.

Dosya Ekleri

• Ubisoft Connect 7.09.2023 22_46_18.png
    Ubisoft Connect 7.09.2023 22_46_18.png
    687,6 KB · Görüntüleme: 85
  • Ubisoft Connect 2.09.2023 23_30_43.png
    Ubisoft Connect 2.09.2023 23_30_43.png
    799 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam öncelikle Assassin's creed American history pack aldım ağa içinde 5 oyun var ama Assassin's Creed® Liberation HD yok ama.
Assassin's Creed® III Remastered tıklayınca, Ubisoft Connect'te DLC bölümün de Assassin's Creed III: Liberation remaster extra content videos çıkıyor. Assassin's Creed III: Liberation ayrı bir oyun mu yoksa DLC olarak mı gözüküyor? Library bölümünde de oyun yok? Ubisoft supporta yazdım çevap gelmedi tekrardan ticket açtım.
PS vita ya çıktı. Sonra bilgisayara da getirdiler DLC değil.

Önce PS Vitaya çıkan bir oyundu. Daha sonra HD olarak diğer platformlara geldi. En son ise Assasins Creed 3 remastered ile birleşti, liberation'a da el attılar.

AC3 Remastered'ın içinde geliyor AC Liberation. O yüzden kütüphanede gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı