Assassin's Creed IV Black Flag nasıldır?

  • Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2B
T

Technogamer

Ziyaretçi
Assassin's Creed serisini çok seviyorum. Assassin's Creed III o kadar iyi değildi fakat Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations oyunları çok iyiydi. Assassin's Creed IV Black Flag oyununu Türkçe yama çıkınca oynamayı düşünüyorum. Yine de sizin fikrinizi de almak istiyorum. Oyun nasıl?
 
Oyun gerçekten çok iyi içinde karayip korsanları sevgisi varsa gerçekten o deniz o atmosfer vs. seni çok etkiliyo oyunun seneryosu hakkında bilgi vermek istemem ama çok güzel oyun pişman olmazsın.
 
Bu oyun beni cazip etti , gemi tamir edebiliyorsun . Aldığın ganimetler baya bir değişiyor ...
Ama bu Assassin's Creed II bence III 'den daha iyi senin dediğin gibi :)
Ayrıca gemi görevleri baya bir ilgimi çekti yağmalama falan çok güzel :) Takip görevleri biraz fazla olsa da ...
Yani Deniz Savaşları adına çok güzel bir oyun çıkarmış Ubisoft.
 
Oyun gayet iyiydi. AC Brotherhood'dan sonra oynadığım en iyisiydi diyebilirim. Korsanları,denizi, adaları vs seviyosan kesinlikle kaçırma derim. Senaryosu da sağlamdı bence :D
 
Benimde en sevdiğim oyunlardan birisidir fotoğrafımdan belli zaten. :DOyunu bitirdim yalnız gemi görevleri çok fazla olduğu için o açıdan hayal kırıklığına uğradım çünkü pek gemi görevlerini sevmiyorum. Hep şehir içinde olsun istiyorum. Bunun dışında mükemmel bir oyun. Ayrıca blackbox sürümünü indirmiştim sorunsuzdu. 15 gb'lığı indirme derim. Eğer Türkçe yamayı bekleyip çıkıpta oynayacaksan ozaman Reloaded sürümünü indirirsin zaten. Yada orijinal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun harika en büyük Open-World oyunlarından birisi o kadar çok görev var ki ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz, kale yağmalamadan tutun deniz altı batık yağmalamasına kadar her şey var.
Kesinlikle tavsiye ederim grafik olarak da mükemmel.
 
Ben diğer yorumların aksine pek beğenmedim. Çünkü bu oyunda suikastçılık kavramı yok. AC3'te hiçbir zaman fiyasko olmadı,hatta AC serisinde Ezio'dan sonra en iyi karakter Connor(AC3 ana karakter) olarak seçildi. Ama yinede alabilirsin çünkü multiplayerı güzel oyunun :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
III seride gemi savaşlarına tav olmuştum bu seride daha gelişmiş gemi savaşları var ve serinin aksine yağmacı bir karakter oynayacağız. Ben de Türkçe yamasını bekliyorum.
I9lAC6t.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı