Assassin's Creed Mirage 329 TL'den ön siparişe açıldı!

330 TL bence ne kadar kısa olursa olsun iyi fiyat şu an zaten büyük ihtimalle bol bol yan görev koymuştur Ubisoft maksimum 20 saat ama gene de iyi ya buna da şükür (durumun vahimliği ortada)

10 saatlik Miles Morales 400-700 TL idi.

Zaten indirimiydi kuponuydu derken 300'ün altına düşer zam gelmezse. Pek sanmıyorum ama.

10 saatlik Miles Morales 400-700 TL idi.

Zaten indirimiydi kuponuydu derken 300'ün altına düşer zam gelmezse. Pek sanmıyorum ama.
Ubisoft Connect'de 100 tane puan ile %20 indirim kuponu alınabiliyor. 399TL olan Deluxe Edition'a uygulayınca 320-330TL civarlarına düşüyor olması lazım.

Bırakın kısa olsun öz olsun ya Origins, Odyssey ve Valhalla saçmalığı gibi olmasında görevler.
Umarım eski oyunlar gibi gemiyle gizlilik, çatılardan milleti takip etmek gibi sıkıcı bir görev yapısı ve dandik ötesi hikâyeye sahip olmaz. Ezio üçlemesi bile aslında o kadar iyi bir senaryoya ve oynanışa sahip değil(bence).

Bana kalırsa oyunun en güzel şeylerinden biri gizli görev veya gizli her neyse. Ama iyi yapılmazsa kötü olur. Mesela Origins'te hep kendini tekrar ediyor o görevler. Bir yerden sonra can sıkıyor hele şu level olayı ulan adam benden sadece 3-4 level fazla ama ben onu zar zor öldürüyorum kaçarak ama bana tek atıyor.
Çıldırma seansı.

Hocam benim bahsettiğim şey hani oluyor ya çatılarda takip ediyoruz adama bakmazsak 20 saniye sayaç başlıyor. Zaten sıkıcı olan takip görevlerine bir de böyle şeyler eklemeleri çok kötü. Yoksa gitsinler duvarların arkasından görmeyen(AC Odyssey'de düşmanlar seni duvarların arkasından görüyordu), tepki veren, düzgün çalışan, AC Valhalla'da olduğu gibi tek tuşla herkese tek atabildiğin bir sistem yapıp bölüm tasarımını da gizlilik esaslı oynanışa uygun hâle getirsinler işte o zaman keyifli olur.

Ubisoft'un gene bir tekrar serisiyle karşı karşıyayız muhtemelen.

100 Unit kullanarak %20 indirim alabiliyorsunuz, 260TL'ye aldım şimdi öyle. Oyun çıkmasına yakın eleştiriler çıkar, olmazsa iade ederim.

100 Unit kullanarak %20 indirim alabiliyorsunuz, 260TL'ye aldım şimdi öyle. Oyun çıkmasına yakın eleştiriler çıkar, olmazsa iade ederim.
Keşke direkt almasaydınız. 2023'ün Kasım ayından önce gelmeyecektir bu oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…