Casper Excalibur monitör paneli yerinden çıktı

ekmek00

Decapat
Ben yaklaşık 2 2.5 yıldır falan bu monitörü kullanıyorum, dün akşam bir şey fark ettim monitörümde. Monitörün paneli şu şekilde hafif dışarıya çıkmış, bastırıyorum geri oturmuyor tekrar kendisini atıyor dışarı. Ne yapmam gerekiyor?

IMG_6135.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım için pişmanım zaten başından beri ya, bazen bir şey yazıyorum klavyeyi az bir şey oynattım mesela HDMI kablosuna değiyor ekranı gidiyor çok saçma bir monitör yani. Yeni monitör almayı düşünüyorum zaten, müdahale etmeden de duramıyorum çok can sıkıcı oradan ışık vuruyor çünkü.

Aldığım için pişmanım zaten başından beri ya, bazen bir şey yazıyorum klavyeyi az bir şey oynattım mesela HDMI kablosuna değiyor ekranı gidiyor çok saçma bir monitör yani. Yeni monitör almayı düşünüyorum zaten, müdahale etmeden de duramıyorum çok can sıkıcı oradan ışık vuruyor çünkü.

Siyah bant varsa onunla kapatmayı dene.

Televizyoncu varsa yakınlarda götür oturturlar o kısmını.

Bu marka hep böyle zaten, o kadar reklam yaparlar ama bunun kadar kalitesiz bir marka çok sınırlıdır. Panel tamirleri de monitör fiyatına, garantisi devam ediyorsa garantisine götürebilirsin ya da bir şekilde tamir edip satmak da seçenek dahilinde. Çünkü başka sorunlarla karşılaşman da olası.

Garantisi devam etmiyor diye biliyorum, MediaMarkt'tan almıstık mağazadan direkt. Garanti falan uzatmadık öyle ekstra ücret verip maximum verecekleri garanti 1-2 yıl falan olur zaten, garantisi de bitti büyük ihtimalle bu monitörün. Neyse gittiği yere kadar kullanacağım artık yapacak bir şey yok, teşekkür ederim ilginiz için. <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı