Assassin's Creed Odyssey nasıldır?

Daha fazla  
İyi akşamlar. Ben daha çok gerçekçilik oyunları daha çok seviyorum. Boss kesmek bana göre değil, o yüzden bu tür oyunları almıyordum.
Uzun süre sonra denemek için Assassin's Creed vallaha aldım ama bitiremedim, sıkıldım.
Bazı arkadaşlar Odyssey'i seversin, o kadar boss yok ve gizlilik ile halledersin dediler, sizce öyle mi?
Unity'e kadar bütün oyunları oynadım ama Unity'den sonra rol yapma geldiği için bir de Origins çok tekrar ediyorlar dediler ve önermediler, Odyssey'i oyna dediler.
Sizce sever miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Ben daha çok gerçekçilik oyunları daha çok seviyorum. Boss kesmek bana göre değil, o yüzden bu tür oyunları almıyordum.
Uzun süre sonra denemek için Assassin's Creed vallaha aldım ama bitiremedim, sıkıldım.
Bazı arkadaşlar Odyssey'i seversin, o kadar boss yok ve gizlilik ile halledersin dediler, sizce öyle mi?
Unity'e kadar bütün oyunları oynadım ama Unity'den sonra rol yapma geldiği için bir de Origins çok tekrar ediyorlar dediler ve önermediler, Odyssey'i oyna dediler.
Sizce sever miyim?

Gizlilik falan değil Assassin's Creed artık RPG'ye dönüştü yeni çıkacak oyun bunu değiştirecek deniyor göreceğiz.

Gerçekçilik arıyorsan Odyssey senlik bir oyun değil. İçinde bir sürü yaratık, büyü gibi olaylar mevcut. Boss olayına gelirsek de sayıları çok fazla olmamakla beraber Odyssey ne yazık ki full gizliliği desteklemediği için çoğu zaman kendini kaosun içinde bulacaksın.

Gizlilik olayını bu son mitoloji serilerinde unutun hocam, daha çok hikaye var. Ben AC serisine bayılan biri olarak ilk oynadığımda sıkılıp bitirmemiştim ancak bir süre sonra tekrar şans verdiğimde bir süre oynayınca keyif vermeye başlamıştı ve zevkle bitirmiştim. Origins için ise tekrar olayını ne duydum ne yaşadım hatta bana göre Odyssey'e göre daha keyifliydi.

Sizce sever miyim?

Unity'e kadar demişsiniz. Unity'i oynamadıysanız onu oynayın bence. Çünkü sonrasında dediğiniz gibi rol yapmaya dönüyor. RPG oyunlarında da, zırh puanı saldırı puanı gibi şeyler olaya giriyor. Son üçleme size göre değil gibi.

Assassin's Creed Odyssey gizlilik işini en iyi yapan Assassin's Creed oyunudur. Önceki oyunlarda gizlilikle ilgili tek yaptığımız şey kapüşon takmaktı. Bu oyunda isterseniz tüm oyunu gizlilik ile oynayabilirsiniz. Skiller ve itemler bunu destekliyor. Ha illa kapüşon olsun diyorsanız Ezio'nun seti var onu alın 😀.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı