Assassin's Creed Odyssey RTX2070 Super ile kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

omer97

Kilopat
Daha fazla  
Sevgili üyeler merhaba. GTX 1070 ile Ultra değerlerde Benchmark testinde 80 ortalama değer alırken, 2070 Super Gaming X ile 60 FPS değerini zar zor almak çok saçma geliyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Bulut ayarı kapalı, optimizasyonu bozuyormuş araştırdığım kadarıyla.

Sistemimi anlatayım:
Anakart - ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING.
İşlemci - Intel i7 9700K.
RAM - Corsair Vengeance LPX DDR4 16 GB RAM 3000 MHz (toplamda 16 GB, 8 8 2 RAM var)
SSD kullanıyorum.

Yeni bir ekran kartı aldım almam gereken değerler kaç olmalı ortalama olarak? Mağazadan çıkmadan önce testi yapıp kartın sağlam olup olmadığını görmek istiyorum.

Yeni ekran kartım: ASUS GeForce ROG STRIX RTX2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurun düzelmezse diğer üyeler yardımcı olur.

Ben şu an AMD kullanıyorum ve sanırım sorun otomatık dikey yenilemede olabilir G-Sync bir monitor kullanmıyor isen veya 60 Hz bir monitör kullanıyorsan bu olabilir Driver ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim

Benim anladığım şu. Siz 1070 benchmarkları araştırdınız 80 FPS gördünüz, akabinde 2070S değerlerinde 60 FPS gördünüz. Baktığınız testlerin aynı çözünürlükte gerçekleştiğine emin olun. Ayrıca oyuna gelen güncellemeler bu konuda bir diğer büyük faktör. Yanlış mı anladım?

Bende 5700XT ile 3600X 4.4 GHz ve 3800 RAM ile 2K'da 50-60 FPS alıyorum monitör 144 Hz.
Bana da az geldi bu FPS.

RTX 2070
GTX 1070
Birebir aynı sistemler değil tabi ama birbirine benzer işlemci ve RAM kullanılmış. FPS değerlerini görüyorsunuz. Muhtemelen yanlış hatırlıyorsunuz 1070'in 80 FPS aldığını veya bazı ayarlar değişik. Videoda RTX 2070S 1080P Very High ayarlarda 67 ortalama FPS almış. 1070 ise 45.

Bende de R5 3600 - RX 5700 var bazen 45'e falan düşüyor FPS anlamadım.

Driver ayarlarını kontrol ettin mi acaba? Çünkü ayarlarında otomatik sabitleme kesinlikle vardır ve fark etmeden açmış olabilir veya sürücü otomatik açmış olabilir ve kesinlikle senin Ultra 1080P'de 80FPS'in altına düşmemen lazım sonuçta ekran kaydı alırken çekiyorlar Benchmark'ları

Ben şimdi kontrol ettim 5700XT ile 2K High ayarlarda 2 tane video var hepsi 50 FPS ortalama alıyor ben 55*60 falan alıyorsam iyidir.

DDU ile sürücü kaldırıp tekrar kurun düzelmezse diğer üyeler yardımcı olur.
Hocam teşekkürler , vatan blgisayarda kurdurdum driverları , hatta 4 saat çözmeye çalıştık teknik servisinde , driverlarla alakalı değil malesef.
Ben şu an AMD kullanıyorum ve sanırım sorun otomatık dikey yenilemede olabilir G-Sync bir monitor kullanmıyor isen veya 60 Hz bir monitör kullanıyorsan bu olabilir Driver ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim
Hocam monitörüm 60 Hz evet , üstteki cevabım gibi, teknik servistede aynı değerleri aldık farklı kartlarla belki de oyunun optimizasyonu böyledir. Sizin değerlerinizi de sormak isterim eğer oyuna sahipseniz. Biraz bunalıma soktu bu değerler beni.
Böylesine güzel bir yorum için teşekkür ederim. Ekran kartım şuan olmadığından (yenisini linkledim , başka mağazadan kargo ile geliyor) aldığım ss i de atamıyorum. Tabi siz de haklı olabilirsiniz ama 80 diye hatırlıyorum. Sadece yeni gelicek olan ekran kartımın sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim , biliyorsunuz ateş pahası kartların fiyatı... 65 civarı alırsam sorun yok diyorsunuz yani doğru anlıyorum değil mi?
Böylesine güzel bir yorum için teşekkür ederim. Ekran kartım şuan olmadığından (yenisini linkledim , başka mağazadan kargo ile geliyor) aldığım ss i de atamıyorum. Tabi siz de haklı olabilirsiniz ama 80 diye hatırlıyorum. Sadece yeni gelicek olan ekran kartımın sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim , biliyorsunuz ateş pahası kartların fiyatı... 65 civarı alırsam sorun yok diyorsunuz yani doğru anlıyorum değil mi?
Şöyle 2 fotoğraf buldum ama ayarlarını çekmemişim malesef 1070 in , diğer değer ise 2070 Super Gaming X e ait , onun ultrada olduğuna eminim , umarım Asus bu sorunu yaratmaz.

Dosya Ekleri

• IMG-20200602-WA0019.jpeg
    1,6 MB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200603-190906_WhatsApp.jpg
    391,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…