Assassin's Creed Odyssey RTX2070 Super ile kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

omer97

Kilopat
Daha fazla  
Sevgili üyeler merhaba. GTX 1070 ile Ultra değerlerde Benchmark testinde 80 ortalama değer alırken, 2070 Super Gaming X ile 60 FPS değerini zar zor almak çok saçma geliyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Bulut ayarı kapalı, optimizasyonu bozuyormuş araştırdığım kadarıyla.

Sistemimi anlatayım:
Anakart - ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING.
İşlemci - Intel i7 9700K.
RAM - Corsair Vengeance LPX DDR4 16 GB RAM 3000 MHz (toplamda 16 GB, 8 8 2 RAM var)
SSD kullanıyorum.

Yeni bir ekran kartı aldım almam gereken değerler kaç olmalı ortalama olarak? Mağazadan çıkmadan önce testi yapıp kartın sağlam olup olmadığını görmek istiyorum.

Yeni ekran kartım: ASUS GeForce ROG STRIX RTX2070 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ve söylemeyi unuttum farklı oyunlarda ki FPS'lerde normal de düşüş geldi ise kesinlikle Driver ayarlarını kontrol etmedi tavsiye ederim

Hocam oyunun kısayolunun özelliklerinden uyumluluk kısmına girip seçeneğini tikleyip dener misiniz?

Ben Ryzen 7 3700x ve RTX2070 ile ortalama 60 fps alıyorum.(1080p ultra benchmark). 2070 super ile 67-68 fps almanız gerekir. Beklenen değerler bunlar olmalı youtubedaki bazı vidyolardaki testler yanlış bilgi veriyor. Oyun esnasında GPU kullanımı ne durumda kontrol edin. Ama 1070 ile de 80 fps almanız normal değil. Muhtemelen bazı ayarları farketmeden düşürmüşsünüz.

3600x, B450F, 2X8 3600 mhz cl16 (16GB) Ram,Asus Rog Strix 5700XT, 144 Hz monitör sistemim budur. Assassin's creed odyssey ve Assassin's creed origins de ultra ayarlarda ortalama 60 fps alıyorum. Vsync açık yada kapalı farketmiyor. Fakat ekran kartım nedense kullanım olarak %80 nin üstüne çıkmıyor.

Evet benim de benchmarkta gpu kullanımı %80lerde görünüyordu ama oyun içinde %98-99'a ulaşıyor

Dün AC Odyssey indirdim optimizasyonda bir sıkıntı var Xbox Game bara girdim CPU değeri %100'dü Ubisoft'da bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…