Hocam teşekkürler , vatan blgisayarda kurdurdum driverları , hatta 4 saat çözmeye çalıştık teknik servisinde , driverlarla alakalı değil malesef.
Hocam monitörüm 60 Hz evet , üstteki cevabım gibi, teknik servistede aynı değerleri aldık farklı kartlarla belki de oyunun optimizasyonu böyledir. Sizin değerlerinizi de sormak isterim eğer oyuna sahipseniz. Biraz bunalıma soktu bu değerler beni.
Böylesine güzel bir yorum için teşekkür ederim. Ekran kartım şuan olmadığından (yenisini linkledim , başka mağazadan kargo ile geliyor) aldığım ss i de atamıyorum. Tabi siz de haklı olabilirsiniz ama 80 diye hatırlıyorum. Sadece yeni gelicek olan ekran kartımın sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim , biliyorsunuz ateş pahası kartların fiyatı... 65 civarı alırsam sorun yok diyorsunuz yani doğru anlıyorum değil mi?
Böylesine güzel bir yorum için teşekkür ederim. Ekran kartım şuan olmadığından (yenisini linkledim , başka mağazadan kargo ile geliyor) aldığım ss i de atamıyorum. Tabi siz de haklı olabilirsiniz ama 80 diye hatırlıyorum. Sadece yeni gelicek olan ekran kartımın sorunsuz çalıştığından emin olmak istedim , biliyorsunuz ateş pahası kartların fiyatı... 65 civarı alırsam sorun yok diyorsunuz yani doğru anlıyorum değil mi?
Şöyle 2 fotoğraf buldum ama ayarlarını çekmemişim malesef 1070 in , diğer değer ise 2070 Super Gaming X e ait , onun ultrada olduğuna eminim , umarım Asus bu sorunu yaratmaz.