Assassin's Creed Odyssey ve Valhalla hikayeleri güzel mi?

modric

Decapat
Daha fazla  
Bu iki oyuna başlamak istiyorum. Ama bazı ön yargılarım var. İki oyun da çok uzun sürüyor ve bu kadar uzun oynayıp fazla vakit harcayacaksam hikayelerinin güzel olmasını istiyorum. Oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok öznel bir şey. AC oyunları genelde hikaye için değil de oynanış için oynanan oyunlar. İkisinin de öyle çok bu neymiş böyle dedirtecek bir hikayesi yok. Oynanışı zevkli olduğu için hikayeyi unutturuyor zaten.

Bu iki oyuna başlamak istiyorum. Ama bazı ön yargılarım var. İki oyun da çok uzun sürüyor ve bu kadar uzun oynayıp fazla vakit harcayacaksam hikayelerinin güzel olmasını istiyorum. Oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Odyssey oynadım ve oyun çok emek verilmemiş gibi geldi. Basit bir ana hikaye, haritada 10-20 tane kopya görevler falan hiç sarmadı. Korsan mı oynayacaksın bilmem fakat ben bu oyun tarzını sevmiyorum. Acaba yanlışlıkla yan görev mi yapıyorum lan acaba dedirtiyor bu tarz oyunlar. AC Valhalla çok farklı olacağını sanmıyorum. AC serisi hep 1 yıl arayla seri üretim gibi çıktı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı