Assassin's Creed Odyssey vs Assassin's Creed Origins

@Asrantios, bir süre ara vermeniz iyi olur. Ubisoft oyunları art arda oynanmıyor maalesef.

Odyssey genel olarak daha kaliteli her yönden ama originste mısır atmosferi güzel yani mitolojiyi seven eğlenir. (Originste görevler falan rezalet hatta steamde olumsuz incelediğim nadir oyunlardandır.)

@Asrantios, bir süre ara vermeniz iyi olur. Ubisoft oyunları art arda oynanmıyor maalesef.
Kesinlikle ara verilmeli. Üç oyunun da temel prensibi aynı.
Evet, bir süre ara vereceğim.

Odyssey genel olarak daha kaliteli her yönden ama originste mısır atmosferi güzel yani mitolojiyi seven eğlenir. (Originste görevler falan rezalet hatta steamde olumsuz incelediğim nadir oyunlardandır.)
Eğer Origins'i bitirirsem atmosferi için bitireceğim sanırım.

Tekrardan merhaba oyuna bir süre ara verdikten sonra 30+ saatte (ubisoft connect'te 25 saat gösteriyor ama saat olarak daha fazla oynadığıma eminim bir bug yüzünden daha az gözüktüğünü düşünüyorum) oyunu bitirdim. Görüşlerimi bildirmek için ayrı bir inceleme konusu açmak istemedim bu konunun altında anlatacağım.

İlk başta Valhalla gibi başka büyük bir AC oyunundan sonra oynadığım için beni çok bunalttı ama araya başka oyunlar sıkıştırıp sonra tekrar buna döndüğüm zaman sıkılmadan oynayabildim.

Oyun güzel bir hikaye anlatıyor ama bu hikayeyi işleme konusunda görev kalitesi yüksek değil ve çıktığı yıldan mı bilmiyorum ama karakterlerle bağ kurabileceğiniz bir oyun değil, karakterlerin mimikleri, modellemeleri aşağı düzeyde kalıyor. Aynı zamanda oyunda ana görev yapmanız için çok sayıda yan görev yapmanız gerekiyor ve bu yan görevlerde birbirinin aynısı olan görev sayısı çok. Oyun atmosfer olarak Antik Mısır'a da ilgi duyduğum için benim için oynadığım oyunlar arasındaki en iyi atmosferlerden biri.

Kısaca; oyun çok güzel bir Antik Mısır atmosferinde size güzel bir hikaye anlatıyor ancak görev kalitesi düşük olduğundan dolayı bu hikaye anlatılırken canınız sıkılabilir aynı zamanda ana hikayeyi oynamanız için çok sayıda yan görev yapmanız gerekiyor. Eğer yan görev yapmaktan çok sıkılan biri değilseniz oynanabilecek bir oyun, tavsiye ederim oyuna bir şans verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba herkese. AC: Valhalla'yı yeni bitirdim ve AC: Origins'i indirdim. Oyunun atmosferi ve şehirleri gerçekten çok güzel ancak oyundaki yan görev sistemi çok canımı sıkmaya başladı. Daha oynama sürem 10 saati geçmemesine rağmen oyundan çok bunaldım. Bir ana görev bitiriyorum diğer ana göreve geçebilmek için çok yan görev yapmam gerekiyor ve yan görevleri gerçekten sıkıcı oyun çabuk bitmesin diye insanları yan görev yapmaya zorlamışlar sanırım. AC: Odyssey'de yine yan görev yapılması gerektiğini biliyorum ama Origins'deki gibi bir ana görev yapmam için 7-8 yan görev yapmam gerekiyor mu? Sizlere sormak istediğim bu. Odyssey, Origins gibi sıkıcı bir oyun mu?
knk bende oynamak istiyorumda rica etseem odunc verirmisin bende oynayayim

Öncelikle merhaba herkese. AC: Valhalla'yı yeni bitirdim ve AC: Origins'i indirdim. Oyunun atmosferi ve şehirleri gerçekten çok güzel ancak oyundaki yan görev sistemi çok canımı sıkmaya başladı. Daha oynama sürem 10 saati geçmemesine rağmen oyundan çok bunaldım. Bir ana görev bitiriyorum diğer ana göreve geçebilmek için çok yan görev yapmam gerekiyor ve yan görevleri gerçekten sıkıcı oyun çabuk bitmesin diye insanları yan görev yapmaya zorlamışlar sanırım. AC: Odyssey'de yine yan görev yapılması gerektiğini biliyorum ama Origins'deki gibi bir ana görev yapmam için 7-8 yan görev yapmam gerekiyor mu? Sizlere sormak istediğim bu. Odyssey, Origins gibi sıkıcı bir oyun mu?

Origins'ın haritası çok hoş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı