Assassin's Creed Odyssey vs Cyberpunk 2077

Iki oyunu da oynamis biri olarak nacizane fikrim su an icin AC Odyssey. Tum DLC leriyle birlikte alabilirsen bir cok tarihi yeri ve kisilikleri gorebilir o donemin manzarasinda oldukca zevkli vakit gecirebilirsin,ben Atlantis DLC siyle birlikte oynadigimda her yerini gorup gezip iki ayda ancak bitirmistim. Ben olsam CP2077 yi tum yama ve DLC leri geldikten sonra alirdim,zaten yine indirime girer ilerde.

Assassin's Creed Odyssey.

Cyberpunk 2077 bana bitmiş bir oyun gibi gelmiyor. İçerikler eksik. Oyunu büyük güncellemelerden sonra tekrar denediğimde ana hikaye görevleri kırpılmış gibi hissettim. Rol yapmak ise tamamen anlamsız. En fazla o görevde alacağın yanıt değişiyor.

Bitmemiş bir oyun zaten 2023 de çıkması planlanıyordu.
Kış ya da sonbahar indiriminde epik kupon getirirse Odyssey al derim ben çok beğendim oyundaki her şeyi tamamlayarak 170 saatte bitirdim DLC'ler falan çok zevkli atlantise gidiyorsun ölüler dünyası falan tanrıları görüyorsun.

Assassin's Creed Odyssey'i serinin en alakasız ve en kötü oyunu olarak görüyorum. Assassin's Creed Origins'ten gayet keyif almış biri olarak Odyssey'den 6 saatlik oyunun ardından sıkıldım.
• Lootbox teması aşırı fazlaydı ve yordu
• Sürekli level kasma hissiyatından Origins'te de şikayetçiydim. Ama öyle veya böyle geçiyordum. Odyssey'de gerçekten dayanılmaz bir halde.
• Ana karakterimiz kesinlikle sevilesi değil. İlk kez bir oyundaki ana karakterden bu kadar tiksindim.
• Yüksekten düşünce hasar almamak, parkur mekaniklerinin kötüleşmesi. Gerçekten soğuttu beni oyundan.
• Valhalla indirimde mi bilmiyorum ama indirimdeyse onu alabilirsiniz. RDR2'yi yakın zamanda bitirdim. Onu tavsiye edecektim ama onuda oynamışsınız. Cyberpunk hakkında sürekli hata var dendi ama tahminimce Odyssey kadar kanser etmeyecektir. Onu alıp oynayabilirsiniz.

@ReznooW demek istediğim, oyun bitmediği gibi bitirmeyi de düşünmüyor gibiler.

DLC ve genişleme paketlerini kastetmiyorum.

Dostum daha 2 yılı olan bir oyuna ne kadar güncelleme yaparlarsa yapsınlar düzelmez planlanan çıkış 2023'dü ama hem oyuncular hem de finansmanların baskısı yüzünden erken çıkarttılar ki oyunu daha dün bitirdim ilk bitirişime göre ciddi seviyede buglar düzelmiş.

@ReznooW Siz oyunu az pişmiş olarak görüyorsunuz ben, daha malzemeler eksik diyorum anladığım kadarıyla.

Oyun yayımlanalı neredeyse bir yıl oldu anca buglardan arındırabildiler, ki buglar en son düzeltilecek hatalar değiller midir? Demek istediğim 2 yılda nasıl yetiştirmeyi planlıyorlardı?

Rol yapma 'yok', hikaye örgüsü kopuk, optimizasyon berbat, yollarda bir motor bile göremiyorsun.

Burada yakındığım konu topluluğun ağırlıklı olarak buglara ve optimizasyona takmış olduğudur. Ben buglara razıydım/razıyım yeter ki vaat ettikleri 'yeni-nesil rol yapma' ve hikayeyi oyuna eklesinler.

Cyberpunk'i pek bilmiyorum ama Odyssey'i satin alırsanız sizi uzmeyecegini düşünüyorum. Hikâyesi, geniş açık dünyası gayet güzel. Dönemin atmosferini iyi yansıtıyor. Kötü yanı ise aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak sıkıcı oluyor yan görevlerde. Bu yuzden oturup başından kalkmadan oynanacak bir oyun değil bana göre.

Uzun soluklu bir oyun zaten, hemen bitmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı