Assassin's Creed Odyssey vs Horizon Zero Dawn

Hocam şu anda ben Days Gone oynuyorum tahminen 10-14 saatim kaldı bitirmeme aslında Days Gone gibi açık dünyalı Third person atmosferi içine alan bir oyun arıyordum o zaman keşfettim horizonuda. AC oyunları da sonlarda boka sardıgını duydugumdan ötürü bulasmadım ama indirimde görünce bir sorayım dedim içimde kalmasın.

Horizon'da aynı şey, ikisi de tekrar ediyor sonlara doğru.

AC Odyssey çok iyi oyun. Önceki oyunları oynamamış olman sorun değil. Horizon'u biraz izledim pek keyif verir gibi gelmediği için almadım. AC Odyssey genel hikayesi, Witcher 3'ün gerisinde ama bir sürü küçük keyifli hikaye de var içerisinde. Yunan mitolojisi falan da ilgini çekiyorsa bayağı keyif alırsın.

Yunan değil genel olarak mitolojileri severim bayılırım diyemem ama ilgimi çeker. Witcher 3 üde 1 saat oynadım oynamadım evreni pek bana göre değil büyü, cadı, canavar falan falan dizisi hoş güzeldi ama oyununu pek sevemedim o yüzden eger AC ile Witcher benzerse o zaman AC yide begenmeyebilirim. Oynanıs bakımından bahsetmedim yanlış anlaşılmasın ortam, atmosfer, hikaye akısı gibi konuları sarmadı.

Horizon'da aynı şey, ikisi de tekrar ediyor sonlara doğru.

Sonlarda boka sardıgı derken seri olarak demek istedim. Son çıkan oyunları kötü çıkıyor diye duymustum o yüzden hiç bulasmadım.

Sonlarda boka sardıgı derken seri olarak demek istedim. Son çıkan oyunları kötü çıkıyor diye duymustum o yüzden hiç bulasmadım.
AC'nin eski oyunlarını beğenen fanları diyor onu. Onlara kalsa kısıtlı mekaniklerle Mirage gibi çöp oyunları oynamaya devam ederiz.

AC oddsey Steam'de 9.59 dolara düştü. Odyssey alınması gereken oynanması gerek bir oyun mu yoksa Horizon mu alsam daha iyi olur onun yerine? Hikayeye ve oynanışa önem veren birisiyim oyun süresi önemli değil ama çok fazla uzun olursa sıkabilir belki beni. Horizon internette 300 TL civarında Odyssey ise 280 TL. Sizce hangisi öncelikli? Hediye almak isteyen olursa muazzam sevinirim ahaha :D

10 dolara alınmaz kış indirimlerini bekle Voidu da stok yenilenirse çok daha uygun fiyata alabilirsin.

10 dolara alınmaz kış indirimlerini bekle Voidu da stok yenilenirse çok daha uygun fiyata alabilirsin.

Daha da iner mi?

Hocam internette AC oyunları genelde Ubisoft platformu üzerinden satılıyor ve hiç Steam'deki indirimin daha altında satılfıgını görmedim şahsen 20-30TL daha fazla verir Steam'den alırım daha mnatıklı olur benim için Ubisoft indirmek istemem sürekli hesap gir hesap çık şiferyi unutunca sıfırla falan ugrasmak istemem o yüzden Epic Games'den de oyun almıyorum.

Ben 29 Kasım'da 90 TL'ye aldm Odyssey Gold Edition'u.
Epic'ten almam falan diyonda oyunu nereden alırsan al Uplay'le birlikte açıcaksın.

Sonucta oyun Steam kaynaklı olacak Steam'den açmış olacağım gerekirse indirrim Uplay ama marka takıntılı kişi gibi olmak istemem lakin Steam'den almak daha mantıklı benım için. Ha tabii Epic'de yine 90'a falan inerse gider oradan alırım ciddi indirim olursa oradan alırım.

Sonucta oyun Steam kaynaklı olacak Steam'den açmış olacağım gerekirse indirrim Uplay ama marka takıntılı kişi gibi olmak istemem lakin Steam'den almak daha mantıklı benım için. Ha tabii Epic'de yine 90'a falan inerse gider oradan alırım ciddi indirim olursa oradan alırım.

Gerekirse değil indirmek zorundasın oyunu nasıl her zaman Uplay'e giriş yapıyosan o şekilde girceksin her seferinde hem Steam çalışcak arkada hem Uplay. Düşer bu arada takip et siteyi bende birkaç oyun alacağım kış indirimlerini bekliyorum.
Bazı oyunlar zaten Steam'den alınmalı mesela Bannerlord gibi oyunlar kesinlikle Steam'den alınmalı.
Ama Odyssey gibi oyunların hikayesi bittikten sonra pek oynanamayan oyunların nereden alındığının bir önemi yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı