Sürprizbozan Assassin's Creed Odyssey'in bittiği nasıl anlaşılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Konuyu tekrar aydınlatmak istiyorum, ben bütün görevleri ve dlc leri bitirdim (the lost tales of greece hariç) atlantiste bittikten sonra kefalonyada doğdum, kefalonyada mor görev diyorsunuz, ben bu görevi nasıl açıcam?

@carecalta Assassin's Creed Origins, Odyssey ve Valhalla'da credits ekranı yok hocam. Sonradan millet çok isteyince AC Valhalla'nın 3. ücretli DLC'si olan Dawn of Ragnarok'a ve yeni çıkan AC Mirage'e Credits eklediler. Öte yandan AC Odyssey bittiğinde kendini belli ediyor. Eğer görevler sekmesinde başka görev kalmadıysa ve sizi bir anda DLC haritasının dışına attıysa DLC bitmiştir.

Kefalonya'daki o mor görevi AC Odyssey ile AC Valhalla'yı birbirine bağlayan Crossover görevi. O görev sonradan hem AC Odyssey hem de AC Valhalla'ya ücretsiz DLC olarak eklendi. O DLC'ye Odyssey'de başlayacaksın ve Odyssey'de yarım bitecek. Diğer yarısını da AC Valhalla'da oynayıp göreceksin.

Evet oynadım fena değildi bence.
Kefelonya limanında mor- pembe karışımı bir görev ikonu çıkıyor, girince bizi başka bir yere atıyor 6 ay sonrası diyerek ve barnabas ile heredot geliyor.
orayı oynadınız mı, oynamaya değer mi? O görevde Türkçe yama olmadığı için fazla bulaşmadım.

Konuyu tekrar aydınlatmak istiyorum, ben bütün görevleri ve dlc leri bitirdim (the lost tales of greece hariç) atlantiste bittikten sonra kefalonyada doğdum, kefalonyada mor görev diyorsunuz, ben bu görevi nasıl açıcam?
Hocam oyunu bitireli 1 sene falan oldu herhalde. Oyunla ilgili çok az şey hatırlıyorum fakat o mor görev dediğimiz şey yanlış değilsem ücretsiz bir dlcydi. eğer sizin oyununuzda görünmüyorsa, isterseniz bir ubisoft store'u falan kontrol edin, belki de ekstra bir yükleme yapmanız gerekiyor olabilir.

Hocam oyunu bitireli 1 sene falan oldu herhalde. Oyunla ilgili çok az şey hatırlıyorum fakat o mor görev dediğimiz şey yanlış değilsem ücretsiz bir dlcydi. eğer sizin oyununuzda görünmüyorsa, isterseniz bir ubisoft store'u falan kontrol edin, belki de ekstra bir yükleme yapmanız gerekiyor olabilir.
Oyunda ücretsiz olan tek dlc the lost tales of greece, acaba onları mı bitirmem gerekiyor 🥲

Mor DLC'de ücretsiz bir DLC ve otomatik olarak haritaya eklenen bir DLC o. Spesifik bir şey yapmana gerek yok yani.
Kayıt dosyan ya da oyun dosyaları problemli olabilir.

Mor DLC'de ücretsiz bir DLC ve otomatik olarak haritaya eklenen bir DLC o. Spesifik bir şey yapmana gerek yok yani.
Kayıt dosyan ya da oyun dosyaları problemli olabilir.
Pinti Panda'dan izledim, o öyle bir görev yapmamış, 3 sonu oynamış, Aile, Atlantis, Kültistler (İlk Bıçağın Mirası ve Atlantis'in Kaderi dlc sini oynamamış)

@EZzio Auditore Pintipanda bu DLC'yi oynamış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@EZzio Auditore Pintipanda bu DLC'yi oynamış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aa harbiden dkşslclwld tamamdır kral bundan sonrasını hallederim sağol tüm sorularıma baktığın ilgilendiğin için senin için gocaman bir galp bırakam 💙

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı