EZzio Auditore
Decapat
Daha fazla
Konuyu tekrar aydınlatmak istiyorum, ben bütün görevleri ve dlc leri bitirdim (the lost tales of greece hariç) atlantiste bittikten sonra kefalonyada doğdum, kefalonyada mor görev diyorsunuz, ben bu görevi nasıl açıcam?
@carecalta Assassin's Creed Origins, Odyssey ve Valhalla'da credits ekranı yok hocam. Sonradan millet çok isteyince AC Valhalla'nın 3. ücretli DLC'si olan Dawn of Ragnarok'a ve yeni çıkan AC Mirage'e Credits eklediler. Öte yandan AC Odyssey bittiğinde kendini belli ediyor. Eğer görevler sekmesinde başka görev kalmadıysa ve sizi bir anda DLC haritasının dışına attıysa DLC bitmiştir.
Kefalonya'daki o mor görevi AC Odyssey ile AC Valhalla'yı birbirine bağlayan Crossover görevi. O görev sonradan hem AC Odyssey hem de AC Valhalla'ya ücretsiz DLC olarak eklendi. O DLC'ye Odyssey'de başlayacaksın ve Odyssey'de yarım bitecek. Diğer yarısını da AC Valhalla'da oynayıp göreceksin.
Evet oynadım fena değildi bence.
orayı oynadınız mı, oynamaya değer mi? O görevde Türkçe yama olmadığı için fazla bulaşmadım.Kefelonya limanında mor- pembe karışımı bir görev ikonu çıkıyor, girince bizi başka bir yere atıyor 6 ay sonrası diyerek ve barnabas ile heredot geliyor.