Sword3cay Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Merhaba hiç bilgisayarda Assassin's Creed oynamisligim yok ve hiç Assassin's Creed oyunum da yok, şu anda Steam'de indirimde, sizce alınır mı?
Merhaba hiç bilgisayarda Assassin's Creed oynamisligim yok ve hiç Assassin's Creed oyunum da yok, şu anda Steam'de indirimde, sizce alınır mı?
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 875 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 Alınır . Hemde Ubisoft Connect'te sanırım hepsi indirimde özellikle : Odyssey Origins Valhalla Ezio Serisi AC IV Black Flag.
Alınır . Hemde Ubisoft Connect'te sanırım hepsi indirimde özellikle : Odyssey Origins Valhalla Ezio Serisi AC IV Black Flag.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.340 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Hocam Ubisoft Store'dan al yüzde 80 90 indirime falan giriyor Odyssey'i kesinlikle al inanılmaz sarıyor atmosferi ve hikayesi.
Hocam Ubisoft Store'dan al yüzde 80 90 indirime falan giriyor Odyssey'i kesinlikle al inanılmaz sarıyor atmosferi ve hikayesi.
DrÇiftçi Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 Seriye hiç girmediyseniz oynanacak bir oyun bence.
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 875 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 Sword3cay dedi: Merhaba hiç bilgisayarda Assassin's Creed oynamisligim yok ve hiç Assassin's Creed oyunum da yok, şu anda Steam'de indirimde, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca hepsi indirimde Ubisoft Connect'te . Türkçe Yama kurup mis gibi oynarsınız.
Sword3cay dedi: Merhaba hiç bilgisayarda Assassin's Creed oynamisligim yok ve hiç Assassin's Creed oyunum da yok, şu anda Steam'de indirimde, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca hepsi indirimde Ubisoft Connect'te . Türkçe Yama kurup mis gibi oynarsınız.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.142 Çözümler 40 Yer New York 20 Ağustos 2025 #6 Alın hocam mükemmel oyun.
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 875 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 Ana De Armas dedi: Hocam Ubisoft Store'dan al yüzde 80 90 indirime falan giriyor Odyssey'i kesinlikle al inanılmaz sarıyor atmosferi ve hikayesi. Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde ben olsam hepsini alırdım unity , syndicate ve shadows hariç
Ana De Armas dedi: Hocam Ubisoft Store'dan al yüzde 80 90 indirime falan giriyor Odyssey'i kesinlikle al inanılmaz sarıyor atmosferi ve hikayesi. Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde ben olsam hepsini alırdım unity , syndicate ve shadows hariç
Sword3cay Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #8 Omer7hd dedi: Alınır. Hem de Ubisoft Connect'te sanırım hepsi indirimde özellikle: Odyssey. Origins. Valhalla. Ezio serisi. AC IV Black Flag. Genişletmek için tıkla... Hocam Edition'lara gore cok şey degisiyor mu?
Omer7hd dedi: Alınır. Hem de Ubisoft Connect'te sanırım hepsi indirimde özellikle: Odyssey. Origins. Valhalla. Ezio serisi. AC IV Black Flag. Genişletmek için tıkla... Hocam Edition'lara gore cok şey degisiyor mu?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.340 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #9 Omer7hd dedi: Şu an indirimde ben olsam hepsini alırdım Unity, Syndicate ve Shadows hariç. Genişletmek için tıkla... Valhalla beni sıktı açıkçası odyseyy gibi sarmadı. Ama fiyatı çok uygun olduğu için alıp denenebilinir bu fiyatlar gerçekten çok beleş.
Omer7hd dedi: Şu an indirimde ben olsam hepsini alırdım Unity, Syndicate ve Shadows hariç. Genişletmek için tıkla... Valhalla beni sıktı açıkçası odyseyy gibi sarmadı. Ama fiyatı çok uygun olduğu için alıp denenebilinir bu fiyatlar gerçekten çok beleş.
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 658 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #10 hangi sürüm, kaçtan, alınabilir ucuzsa.