Assassin's Creed Origins alınır mı?

hangi sürüm, kaçtan, alınabilir ucuzsa.
Ubisoft Connect'te %80-%90 indirimdeler çoğu. 200 e falan geliyorlar

Bazı oyunlarda değişiyior mesela Odyssey'in Edition'larında hikaye DLC'leri var ve güzel DLC'ler odyssey alacak isen Edition olanlardan almanı tavsiye ederim.
Ezio Serisi daha sarıyor bence oyunu ilk o seriyi oynaması gerek , ancak kronolojik sıraya göre origins sanırım assasins teşkilatının nasıl kurulduğunu anlatıyor.

Tamamdir hocam cok tesekkurler
Yazdıklarımı %80 indirimdeyken al derim.

Yanlış bilmiyorsam Odyssey'ın Gold Edition'u veya bir üst paketini alırsan içinde 2 tane oyun daha geliyor. Oynarsın oynamazsın bilemem onları da oynamadım hikayeleri ne türde emin değilim sadece ek bilgi olarak diye söyledim.

Dosya Ekleri

• odyssey.png
    odyssey.png
    321 KB · Görüntüleme: 18
Ubisoft Connect'te %80-%90 indirimdeler çoğu. 200'e falan geliyorlar.

Ezio serisi daha sarıyor bence oyunu ilk o seriyi oynaması gerek, ancak kronolojik sıraya göre Origins sanırım Assassin's teşkilatının nasıl kurulduğunu anlatıyor.

Ezio serisi daha sarıyor bence oyunu ilk o seriyi oynaması gerek, ancak kronolojik sıraya göre Origins sanırım Assassin's teşkilatının nasıl kurulduğunu anlatıyor.

Tamamdir hocam Steam'de ek para oldugu icin Origin'si oradan alirim digerlerini ubisoftan alirim diye dusunuyorum yardiminiz icin teşekkürler tekrardan.

Ubisoft Connect'te %80-%90 indirimdeler çoğu. 200 e falan geliyorlar

Ezio Serisi daha sarıyor bence oyunu ilk o seriyi oynaması gerek , ancak kronolojik sıraya göre origins sanırım assasins teşkilatının nasıl kurulduğunu anlatıyor.

Tamamdir hocam Steam'de ek para oldugu icin Origin'si oradan alirim digerlerini ubisoftan alirim diye dusunuyorum yardiminiz icin teşekkürler tekrardan

Yanlış bilmiyorsam odys.
Yanlış bilmiyorsam Odyssey'ın Gold Edition'u veya bir üst paketini alırsan içinde 2 tane oyun daha geliyor.

Şey'ın Gold Edition'u veya bir üst paketini alırsan içinde 2 tane oyun daha geliyor.
Tamamdir hocam ona da bakarim.

Odyses Valhalla Origin'si oynasada olur onlarda hikaye bağlantılı değil.

Hocam sizi saracaklar :

Assassin's Creed Odyysey
Assassin's Creed Origins
Assassin's Creed 2 , Revolations ve Broterhood
Assassin's Creed IV : Black Flag

toplam 1500tl falan oluyor.

Dediklerimi oynasın çok sarıyor özellikle Black Flag en büyük map onda galiba 226km.

Hocam sizi saracaklar:

Assassin's Creed Odyssey​

Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed 2, revolations ve broterhood

Assassin's Creed IV: Black Flag

Toplam 1500TL falan oluyor.

Dediklerimi oynasın çok sarıyor özellikle Black Flag en büyük map onda galiba 226km.

Hocam hiç birini bilmiyorum o yuzden hepsine bakabilirim.

Valhalla nasıl peki hocam.

Cok begenildigini gormedim ama vikings havasi beni daha cok cekiyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı