Assassin's Creed Origins alınır mı?

Hocam hiç birini bilmiyorum o yuzden hepsine bakabilirim.

Valhalla nasıl peki hocam.

Cok begenildigini gormedim ama vikings havasi beni daha cok cekiyor hocam.
Bakın Hocam:

Osmanlı , İtalya ve Roma seviyorsan Ezio Üçlüsü
Antik Yunan Seviyorsan : Assassin's Creed: Odyssey
Antik Mısır Seviyorsan : Assassin's Creed Origins
Viking seviyorsan : Assassin's Creed: Valhalla
Açık deniz ve Batı Hint adalarında kaleleri ve batık gemi seviyorsan : Assasins's Creed : Black Flag
Benim size tavsiyem bahsettiğim oyunları alın zaten 1500'den aşağı yapıyor ilk ezio üçlüsü , ac 4 daha sonra sırasıyla Odyssey , Origins , Valhalla
Umarım yardımcı olmuşumdur.

indirimdeyken alırsan oynanır. bi 50 saat rahat oynatır kendini parana değer

Cok teşekkürler hocam.

Bakarim hocam videolara falan begenmessem almam buyuk ihtimalle ama viking temasini sevdigim icin bir bakarim.

Hocam simdilik Steam'de para var onunla Origin'si alirim o indirimde cunku sonra Ubisoft'ta dediginiz sirada alabilirim.
26'sına kadar indirimler. 1'e kadar.

Alabilirsem alacağım hocam bir de Origins'in Edition'lari cok fark ediyor mu standard Edition'u alip geçeyim mi?
Standard Edition

• Sadece ana oyunu içerir.
  • Ekstra görevler, DLC, kozmetik paketler veya sezon pass bulunmaz.

Gold Edition

• Ana oyun + Season Pass (veya gelecekte çıkacak ek paketler) içerir.
  • Çoğunlukla ek hikâye görevleri, yan görevler, harita genişletmeleri, özel eşyalar (silah, zırh, mount, kozmetik) eklenir.
  • Bazı oyunlarda “Ultimate Pack” veya “Deluxe içerikler” de Gold’a dahildir (örneğin silah seti, kıyafet, gemi özelleştirmeleri vs.).
  • Çıkışta alındığında, Gold sürüm genelde daha uzun oynanış sunar çünkü ek senaryoları da açar.

Tamamdir hocam yardiminiz ve diger yazan/yardim eden arkadaşlar icin teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…