Assassin's Creed Origins FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

sekolakiss33

Femtopat
Merhabalar,
Oyunu alalı yaklaşık 2-3 gün oldu. Ancak iyi bir sisteme sahip olmama rağmen oyunu bir türlü akıcı şekilde oynayamıyorum. Sürücülerimi güncellemekten tutun her ayarı tek tek kapatıp denediğim bile oldu. Problemin oyunla mı yoksa farklı bir şeyle alakalı olup olmadığını da anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem özellikleri:
i5 6500.
MSI GTX 1060 6 GB.
2x8 RAM.
250 GB SSD.
1 TB HDD.

Dosya Ekleri

• fps.png
    fps.png
    829,3 KB · Görüntüleme: 82
Bende aynı sorunu yaşıyorum. 3600x vs 5700 xt ile ultra ayarlarda 70 FPS geçmiyor sistem. Üstelik ekran kartı kullanımı da %100 olmuyor, %80' i geçmiyor bir türlü. İşlemci beslemiyor demeyin sakın :d

Hocam oyun işlemciye yük bindiriyor. İşlemcinizi ekran kartınız seviyesine veya daha üstüne çıkarırsanız sorun çözülür ancak bilmeniz gerekir ki oyun gerçekten sıkıntılı. Aynı sorunu ben de yaşadım. Benim işlemci de ekran kartı da iyi denecek seviyede olmasına rağmen (oyunun sonuna geldim) şehir kısmında anlık FPS düşüyor. Öyle düşüyor ki şarjdan çıktı sanıyorum. Anlık düşüyor 1 saniye sonra tekrar 65-70 seviyesine geri geliyor. Anlayacağınız oyun baya bir sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı