Epic Games'ten oyun almam normalde fakat 60 TL'lik kuponla Assassin's Creed: Origins Gold Edition adlı oyunu 21 TL'ye alabileceğimi gördüm.
Assassin's Creed: Origins Gold Edition ile Assassin's Creed: Origins'in farkı nedir? Ayrıca Assassin's Creed Odyssey 23 TL'ye düşmüş kuponla beraber oyun hakkındaki artı ve eksileri yazabilirsiniz.
Alınır Gold pakette kostüm, altın silahlar, binek, para ve ekstra görevler veriyor diye hatırlıyorum. Hatta Odyssey'ide almanı tavsiye ederim bütçe yeterliyse.
Alınır Gold pakette kostüm, altın silahlar, binek, para ve ekstra görevler veriyor diye hatırlıyorum. Hatta Odyssey'IDE almanı tavsiye ederim bütçe yeterliyse.
Yani Epic bir daha ne zaman kupon dağıtır belli olmaz. Belki hiç dağıtmaz belki çok uzun süre sonra dağıtır. Şimdi değerlendirmen iyi olmuş. Beğenmezsen iade edersin kupon da sınırsız olduğu için boşa gitmiş olmuyor.
Ben de Origins'i Odyssey'den daha çok beğendim. Odyssey'de özellikle konuşmalar İngilizce ve sıkıcı. Görevi yapıyorsun tamamlamak için geri dönüp tekrar konuşman gerekiyor. Origins'de böyle değildi. Ayrıca genel olarak iki oyun da güzel. Zevkler kişiden kişiye değişir kimi sever kimi sevmez arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. Kendisi denesin baksın beğenmezse iade eder.