Assassin's Creed: Origins Gold Edition ile Assassin's Creed: Origins'in farkı nedir?

ArdaGCM

Hectopat
Epic Games'ten oyun almam normalde fakat 60 TL'lik kuponla Assassin's Creed: Origins Gold Edition adlı oyunu 21 TL'ye alabileceğimi gördüm.
Assassin's Creed: Origins Gold Edition ile Assassin's Creed: Origins'in farkı nedir? Ayrıca Assassin's Creed Odyssey 23 TL'ye düşmüş kuponla beraber oyun hakkındaki artı ve eksileri yazabilirsiniz.
1609257923727.png

Epic Games'ten oyun almam normalde fakat 60 TL'lik kuponla Assassin's Creed: Origins Gold Edition adlı oyunu 21 TL'ye alabileceğimi gördüm.
Assassin's Creed: Origins Gold Edition ile Assassin's Creed: Origins'in farkı nedir? Ayrıca Assassin's Creed Odyssey 23 TL'ye düşmüş kuponla beraber oyun hakkındaki artı ve eksileri yazabilirsiniz.
Eki Görüntüle 807054
1609258285113.png

Yanında "Deluxe Pack" ile birlikte geliyor. İçeriği ise bu.

Ben olsam Odyssey alıp Origins'e vericeğim parayla Crysis Remastered gibi indirime düşmüş oyunlar alırdım. Boşu boşuna 21 TL verip sonra "Ben neden aynı oyuna para verdim?" dersiniz.

Ben de Origins'i Odyssey'den daha çok beğendim. Odyssey'de özellikle konuşmalar İngilizce ve sıkıcı. Görevi yapıyorsun tamamlamak için geri dönüp tekrar konuşman gerekiyor. Origins'de böyle değildi. Ayrıca genel olarak iki oyun da güzel. Zevkler kişiden kişiye değişir kimi sever kimi sevmez arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. Kendisi denesin baksın beğenmezse iade eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı