Assassin's Creed Origins GTX 1050Ti G4560 FPS sorunu

Hasan Esad Göl

Kilopat
Daha fazla  
Oyunun minimum sistem gereksinimlerinde benim bu oyunu en yüksek ayarlarda oynamam lazım. En yüksek ayarlarda çölde veya kapalı alanlarda FPS değerleri uçuyor. Fakat Şehirlerde bu değerler yerlerde sistemim şu şekilde:

GTX 1050Ti MSİ Gaming 4G
G4560
8 GB RAM
720P monitör

Son olarak DSR'yi açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AC Origins, ciddi düzeyde işlemci kullanıyor diye biliyorum. 720P, GTX 1050Ti için düşük bir çözünürlük ve işlemcin çok güçlü değil. Şehre gidince işlemci kullanımı artıp darboğaz yapıyor olabilir.

Oyunu bende orjinal bir şekilde aldım aynı sorunları bende yaşıyorum ve sistemim gayet yeterli sorunumun cevabını bulmam çok da uzun sürmedi Ubisoft oyunu koruya bilmek için sadece denovu dan yetinmemiş extra bir koruma daha ilave ederek bizlere maalesef baya zorluk çıkardı işlemci kullanımı %100 lere kadar çıkıyor yanı bu seninle değil firma ile alakalı güncelleme yapılmasını bekliyoruz yapımcı firma da bunun farkında bu arada sistem özelliklerim i7 4790K GTX 980 Tİ 8GB Ram Asus H81-Gamer anakar 500 GB SSD

Grafik ayarlarından Vysnc ayarını açın sorun büyük oranda çözülecektir. Gerekirse FPS ayarlarını yapın 30-90 arası seçenekleri deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…