Daha fazla
Assassin's Creed Origins'in çalışan Türkçe yaması var mı?
animusprojesi.com
Hocam kurulumunu bilmiyorum anlatma şansınız var mı?![]()
Assassin’s Creed: Origins - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
- Yama orijinal oyunla test edilmiştir. - Oyuna başlamadan önce ayarlardan alt yazıları açmayı unutmayın. - Ana oyuna anında erişebilirsiniz, DLCler abonelere özeldir. - Ana oyun olmayan Keşif Turu oyunu için "Standalone" yüklemesi yapmanız gerekir. –Oyunu Epic’ten alanların da Ubisoft Connect...animusprojesi.com
Ana oyun ücretsiz. Dlc ücretli.
İndirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız gerekiyor. Atmadan önce yedeğini alın her ihtimale karşı. Dosya adı: ''DataPC.forge''Hocam kurulumunu bilmiyorum anlatma şansınız var mı?
İndirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız gerekiyor. Atmadan önce yedeğini alın her ihtimale karşı. Dosya adı: "DataPC. Forge"
Evet. En altta DataPC. Forge dosyası var önce onu faklı bir klasöre yedekleyin. Sonra indirdiğiniz dosyayı atın.Hocam direk o dosyayı buraya atacağım değil mi?
Evet. En altta DataPC. Forge dosyası var önce onu faklı bir klasöre yedekleyin. Sonra indirdiğiniz dosyayı atın.
Hocam yama çalıştı altyazı konuşan adı ve altyazı gösterimini açtım ama altyazı arka planı diye bir ayar daha var onu da açayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.