Tamam hocam sağ olun ama garibine gitti adı Assassin's Creed bir de ben Assassinleri öldürmek istemiyorum.
Hocam oyunda en azından Assassin lore u var. Son üçlemede bunlardan da mahrum kaldık.
Tamam hocam sağ olun ama garibine gitti adı Assassin's Creed bir de ben Assassinleri öldürmek istemiyorum.
Oyun tek sonlu değişen bir son yok ileride hikaye daha çok derinleşiyor mükemmel bir oyun.
Steam'de ve Epic'de var hocam.
Hikaye tipleme biraz da harita harici birebir aynı olduklarından dolayı insanları çoğu birini oynayınca diğerini beğenmiyor.
İstersen bırak oynamayı tamamen senin karın bence ikisi de zevkli zevkler ve meselesi.
Hocam oyunda en azından Assassin lore u var. Son üçlemede bunlardan da mahrum kaldık.
Shay, kendisi tapınakçı olmak için yemin etmiş biri. Kesinlikle yeminini bozucağını sanmam.
İş hocam yaTamam hocam sağ olun ama garibine gitti adı Assassin's Creed bir de ben Assassinleri öldürmek istemiyorum.
@General Skywalker steam üzerinden hocam ama unity ve sndycate i voidu dan aldım çok iyi indirim vardı
suikastçıların masum insanları öldürdüğünü gördüğü zaman zaten shay tapınakçı oluyor ve oyunun sonu geldiğinde Fransa da arno yani Assassin's Creed Unity'deki ana karakterimiz babasını öldürüyor. Buradan da zaten Unity hikayesine bağlanıyor.
Origins odyssey ve valhalla bana göre AC oyunu değil sadece AC namını taşıyan oyunlar hikayesinde isminde AC geçtiği için araya sıkıstıyorlar. Odyssey'de ve valhalla'da tapınakçı sözü geçmiyor.Evet hocam zaten bir adam sana da seçim hakkı vereceğiz diyorda abstergoda.
Hocam AC hikayesi bitireceğim xar zor sıkıla sıkıla 1. oyunu bitirdim.
Haklısınız Origins'de sanki sadece amaç kendimi geliştirmek gibi gelmişti bana oynadığımda.
Bitm.
İş hocam ya. Seriyi tamamlamak istiyorum Black Flag Rogue Unity Syndicate hariç hepsi var bunlar kaldı sadece.
AC serisindeki en farklı hikaye ve en iyi karakter olan tek oyun bu tadını çıkara çıkara oyna çok underrated kalan bir efsane oyundur.Arkadaşlar 1 Ezio Collection ve 3'te gerçek bir assasin olarak oynuyorduk ama (4 de bir nebze) Rogue'nin şu an ortasındayım. Hala tapınakçıyız yemin ettik tapınakçı ilkelerine aynı zamanda abstergoya çalışıyoruz gerçek formumuzda bu oyunda ilk 1 saat assasin olark oynadım çok eğlenceliydi. Ben assasinleri öldürmek istemiyorum bunun bir sonu var mı?
AC serisindeki en farklı hikaye ve en iyi karakter olan tek oyun bu tadını çıkara çıkara oyna çok underrated kalan bir efsane oyundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.