Origins Odyssey ve Valhalla bana göre AC oyunu değil sadece AC namını taşıyan oyunlar hikayesinde isminde AC geçtiği için araya sıkıstıyorlar. Odyssey'de ve Valhalla'da tapınakçı sözü geçmiyor.
Oyunun amacı zaten hikâyenin tapınakçı tarafını anlatmak ve aslında suikastçilerin saf iyi olmadığı onlarında en az tapınakçılar kadar kötü olabildiğini göstermek. Şu oyunları almadan önce araştımanız lazım arkadaşlar. Sonra böyle konular açılıyor. Daha da kötüsü oyuna oyunun vadettiği şey yüzünden kötü yorum yapılıyor.
Hocam bu oyun ya kafanızı bunlara takmayın ben çok karakter öldüğünü gördüm genellikle 1 hafta depresyona girdikten sonra eski halime dönüyordum.
Ben gerçekten son üç oyunu AC olan bir oyun olarak görmüyorum.
Syndicate'de pata küte dövüş mekaniği getirdiler ki bu oynanış açısından çok güzel bir ivme kazandırıyordu bence dümdüz savun vurdansa ancak ve ancak son üç Assassin özünden mahrum dümdüz pata kütde dövüş odaklı, o gizliliğin yok olduğu bir oyun.
Benim açımdan en başarılı oyun Unity olarak çıkar. Sebebi ise Ezio gibi 15 kişiye saldırdım olayı yok, gizlilik son derece ön planda, tırmanma olayı hoşuma gitti öyle bir oradan bir oraya rahat rahat atlayamıyorsun, savaşlarda tek tek kesmen gerek sis bombası vs çoğu zaman kullanmanı gerektiriyor oyun.
DLC hikayesinde bir adet korumaya gözüktüğüm için görevdeyken 30'dan fazla koruma etrafımı çevreledi ve kaçmak bile işkence haline gelmişti.
Hikayesi biraz dandik ona da yapacak bir şey yok. Bug meselesi de yok denecek kadar az.
Hocam size bir sorum var 4. oyundaki ve Rogue'de abstergo çalışanı olark yönettiğimiz kişiler aynı mı tam anlayamdım farklı gibi geldi bana ama neredeyse her şeyleri aynı.
Syndicate bana göre kötü oyun nedeni şu. Syndicate sokak dövüşü gibi sebebi Unity yavaş bir mekaniğe sahipti ondan dolayı buda saniyede 15 yumruk attığmız oyuna döndü. Bana göre serinin en iyi oyunu Unity oda buglara hatalardan dolayı gömülüyor. Ahu ubisoft ahh 1-2 yıl dah bekle hatasız oyun çıkar.Ben gerçekten son üç oyunu AC olan bir oyun olarak görmüyorum.
Syndicate'de pata küte dövüş mekaniği getirdiler ki bu oynanış açısından çok güzel bir ivme kazandırıyordu bence dümdüz savun vurdansa ancak ve ancak son üç Assassin özünden mahrum dümdüz pata kütde dövüş odaklı, o gizliliğin yok olduğu bir oyun.
Benim açımdan en başarılı oyun Unity olarak çıkar. Sebebi ise Ezio gibi 15 kişiye saldırdım olayı yok, gizlilik son derece ön planda, tırmanma olayı hoşuma gitti öyle bir oradan bir oraya rahat rahat atlayamıyorsun, savaşlarda tek tek kesmen gerek sis bombası vs çoğu zaman kullanmanı gerektiriyor oyun.
DLC hikayesinde bir adet korumaya gözüktüğüm için görevdeyken 30'dan fazla koruma etrafımı çevreledi ve kaçmak bile işkence haline gelmişti.
Hikayesi biraz dandik ona da yapacak bir şey yok. Bug meselesi de yok denecek kadar az.
Hocam size bir sorum var 4. oyundaki ve Rogue'de abstergo çalışanı olark yönettiğimiz kişiler aynı mı tam anlayamdım farklı gibi geldi bana ama neredeyse her şeyleri aynı.
Veya 4. oyundaki adama ne oldu. @SyLaS61
4.oyun black flagden mi? kasteddiniz . Black flag ise kızı ile buluşuyor .Hocam size bir sorum var 4. oyundaki ve Rogue'de abstergo çalışanı olark yönettiğimiz kişiler aynı mı tam anlayamdım farklı gibi geldi bana ama neredeyse her şeyleri aynı.
Veya 4. oyundaki adama ne oldu. @SyLaS61
Syndicate bana göre kötü oyun nedeni şu. Syndicate sokak dövüşü gibi sebebi Unity yavaş bir mekaniğe sahipti ondan dolayı bu da saniyede 15 yumruk attığmız oyuna döndü. Bana göre serinin en iyi oyunu Unity oda buglara hatalardan dolayı gömülüyor. Ahu Ubisoft ahh 1-2 yıl dah bekle hatasız oyun çıkar.
O finalde kızı ile buluşuyor orada bitiyor.
4.oyun Black Flag'den mi? Kasteddiniz. Black Flag ise kızı ile buluşuyor.
AC 4 ile Rogue'da günümüz kısımlarında yönettiğimiz kişi aynı. Fakat çok bir karakteristik özellik göstermediğinden pek önemi yok. Yani son 3 oyundaki Layla veya ilk oyunlardaki Desmond gibi bir kişilik beklemeyin.Hocam onu bitirdim 4. oyunda abstergoda çalıaşan adamı dedim 5. oyunla aynı mı diye. Sanırım değil ama.
AC 4 ile Rogue'da günümüz kısımlarında yönettiğimiz kişi aynı. Fakat çok bir karakteristik özellik göstermediğinden pek önemi yok. Yani son 3 oyundaki layla veya ilk oyunlardaki desmond gibi bir kişilik beklemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.