Assassin's Creed serisi nereden alınır?

akobia1

Hectopat
Assassin's Creed serisini alacağım fakat tam karar vermedim nereden alsam diye geçen yıl Steam'de indirimde 400 civarına düşmüştü tüm oyunları diye hatırlıyorum Ubisoft Store da ise 500 civarı yapıyor sizce nereden alayım?
Dolar kurunu sabitleme olayı Ubisoft'ta var mı bilmiyorum Steam'de daha uygunsa bekleyip oradan alacağım.

Ücret farkı mı oluyor bildiğim kadarıyla 2 side aynı fiyata satıyor Odyssey 67TL'ye düşüyor iki yerde de.
Normalde bütün platformlarda aynı fiyatta olur ancak senede 1-2 kere Epic 60 lira ya da 130 liralık kupon veriyor. Mesela Şubat ayı Epic'te indirim vardı + 200 lira ve üstü alışverişe 130 lira indirim uyguluyordu. O zaman yakalasan çok uyguna gelirdi.
Ondan sonra Ubisoft'tan da daha uyguna alabilirsin, onda da Ubisoft altını harcaman lazım. 100 altına %20 indirim uyguluyor.

1646247876049.png

Yani bu avantajları yakalayamadıysan ya da bu kampanyaları bekleyemeyeceksen Steam'den indirime düştüğü gibi al, dediğim gibi diğer platformlarda da aynı fiyat ancak almışken Steam'den al.

Normalde bütün platformlarda aynı fiyatta olur ancak senede 1-2 kere Epic 60 lira ya da 130 liralık kupon veriyor. Mesela şubat ayı Epic'te indirim vardı + 200 lira ve üstü alışverişe 130 lira indirim uyguluyordu. O zaman yakalasan çok uyguna gelirdi.
Ondan sonra Ubisoft'tan da daha uyguna alabilirsin, onda da Ubisoft altını harcaman lazım. 100 altına %20 indirim uyguluyor.

Eki Görüntüle 1320970

Yani bu avantajları yakalayamadıysan ya da bu kampanyaları bekleyemeyeceksen Steam'den indirime düştüğü gibi al, dediğim gibi diğer platformlarda da aynı fiyat ancak almışken Steam'den al.

Kuponu almıştım o zaman Far Cry 6 almayı düşünüyordum sonra unuttuk geçti indirim gene gelir sıkıntı değil de Steam'de indirim ne zaman gelir tahmini olarak?

Assassin's Creed serisini alacağım fakat tam karar vermedim nereden alsam diye geçen yıl Steam'de indirimde 400 civarına düşmüştü tüm oyunları diye hatırlıyorum Ubisoft Store da ise 500 civarı yapıyor sizce nereden alayım?
Dolar kurunu sabitleme olayı Ubisoft'ta var mı bilmiyorum Steam'de daha uygunsa bekleyip oradan alacağım.

Steam'de olanları indirimde paket halinde almanızı öneririm diğerlerini ise Ubisoft connecten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı