Assassin's Creed Serisi Anlık takılmalar

Vittorio

Hectopat
Arkadaşlar bu sorun neyden kaynaklanıyor. Bu seriyi oynayan biriniz yok mu? İki hafta önce başladım seriye. Ekran kartım Gtx 760. Arkadaşlar ilk olarak AC 2 yi bitirdim. Oyunda hiç bir optimizasyon sorunu yoktu. Şu Brootherhood denen oyuna geçtim. Oyunda hep olmasa bile arada bir fps düşmesi oluyordu. Sonra AC Revelations' a başladım. Tamam optimizasyonu Brotherhood' a göre iyi ama bu oyunda da bazen fps düşmeleri meydana geliyor. Oyunlarım orjinal. Bu seride düzgün bir optimizasyonu olan oyun yokmu. Format atmak aklıma geldi. Sonra bende diğer mevcut olan orjinal oyunları test ettim. Ne Mafia 2, Witcher 2, Cod Ghost, AC 2, Battlefield Bad Company 2 test ettim hiçbir sıkıntı yok. Bioshock İnfinite ve Hitman Absoulution' u bitirdim onlarda da yoktu. Sorun benim makinedemi yoksa oyunlarda mı siz karar verin. AC serisini oynayanlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Bu fps düşmeleri herkes normal görsede benim canımı sıkıyor ve oyunların akıcılığını baltalıyor. AC Black Flag almaktan vazgeçmek üzereyim.

Kardeşim ekran kartın iyi ama tüm sistemini yazarsan daha rahat cevap verebilirim bu arada ekran kartının denetim masasından kalite yerine performansa ayarlarsan belki yardımcı olabilir

Kardeşim anlamadım ki bende. Dediğim oyunlarda birşey yok. Hatta AC 2 de de hiçbirşey yok ama Revelations ve Brotherhood' da bu sıkıntılar mevcut. Tamam oyunlar gayet akıcı ama o ufak saniyelik takılma oyuna resmen darbe vuruyor. Fps düşmesi dediğimde oyunu 80-90 fps de oynuyorum. Bazı anlar 75-70 e düşünce o anlık takılma oluyor. Diğer oyunlarda böyle bir fps düşmesi görmedim. Sorunun bilgisayarımdan kaynaklı olmadığına eminim. Yoksa Mafia 2 ve Witcher 2 de ve Cod Ghost' ta da takılması lazım. Sen seriyi oynadınmı. Bahsettiğim takılmalara herkes aldırmayabilir ama ne biliyim bende de takıntı oldu işte.

Güzel kardeşim, 70 FPS'ye düşünce takılma oluyor demişsin ama, sinemada izlediğin filmler 24 FPS, izlediğin divx filmlerin neredeyse tamamı 30FPS, kullandığın monitörün tazeleme oranı da bahse girerim 60 FPS'dir maksimum. Sen neyin derdini yaşıyorsun?
Oyna işte oyununu, takılma filan yok senin olayında. Bu kadar pimpiriklenme, oyunun tadını çıkar.

Kardeş monitörümün tazeleme hızı 144 hz. Ama ben 120 hz de kullanıyorum. Ya ne biliyim ben pimpirikleniyorum işte. Ama bana göre Witcher 2, Mafia 2 ve Cod Ghost' un optimizasyonu AC serisinden iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı