Assassin's Creed serisine baştan başlamak mantıklı mı?

Teşekkür ederim, buglardan bahsetmişsiniz.. Ben bugün Revelations satın aldım, ufak ses sorunları yaşıyorum. Oyuna girdiğimde sağ köşede beyaz bir kare beliriyor, içime pek sinmedi sanırım. Üstüne uplay bana çok saçma geldi. İade etmeyi düşünüyorum.

İade etmeniz yararınıza olur fiyatını hak eden oyunlar değil...

AC 2 ve Brotherhood gibi bir oyunu yok saymanız ve Ezio'nun hikayesinin son oyununu önermeniz çok mantıklı gelmiyor.
Revelations'dan değil AC 2 oyunundan başlayın. Oyunu oynadıktan sonra pişman olmayacaksınız.

Ezio üçlemesini (ac2,brotherhood,revelations) oynamazsan çok şey kaybedersin.. Ben her sene düzenli olarak ac serisini bitiririm. Mesela ac2yi 6 defa bitirdim, çünkü bir şaheser. Sonrasında 3 ve 4 var bunlar gayet güzel oyunlar. Ancak rogue-unity-syndicate için beklentini çok yüksek tutma. En son çıkan origins ve oddysey ise seriye eski kalitesini kazandırdı. Beni dinlersen pişman olmazsın, keyifli oyunlar.

Grafik konusunda takıntılıysan Liberation oynama. Ayrıca Valhalla çıktı. Sistemin kaldırıyosa oyna onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…