Assassin's Creed serisine Odyssey ile mi Origins ile mi yoksa Valhalla ile mi başlanır?

.

Son düzenleme:
@iCommen Syndicate sağlam bir oyun. Dövüş sistemi gayet güzel zaten oyun bar fight üzerine kurulu. İkili karakter yönetmek güzel. Londra şehri gayet güzel. Niye yerlerden yerlere vurduklarını anlayamadım

Son üçlemeden herhangi oyunu oynarsanız, daha önce ben ne oynadım diye kendizi sorgularsınız. Son üçlemede neredeyse şovalye oluyoruz çünkü.

Son düzenleme:
@iCommen Syndicate sağlam bir oyun. Dövüş sistemi gayet güzel zaten oyun bar fight üzerine kurulu. İkili karakter yönetmek güzel. Londra şehri gayet güzel. Niye yerlerden yerlere vurduklarını anlayamadım
Unity o sene fazla bugla çıkıp, peşine gelen oyunlardan biri oldugu için herkes önyargi ile yaklaştı oyuna.

@iCommen Origins kadar sıkıcı bir oyun görmedim. Unity'den önce başladım fakat oyunun hikayesi anlaşılmıyor doğru düzgün sürekli yan görev yaptığın için unutuyorsun. Assassin ruhu yok paramı çöpe attım. Ama son bir şans vericem.

Unity o sene fazla bugla çıkıp, peşine gelen oyunlardan biri oldugu için herkes önyargi ile yaklaştı oyuna.
Unity'de güzel oyun bu arada, çoğu bug'da düzeltildi. Sadece Arno'ya pek ısınamamıştım ben, ilerledikçe alıştım. Sevmediğim bir diğer yanı ise, dövüş animasyonları beğenmemiştim pek, sanki kılıç değil kartondan çubukla adama saldırıyorum.

Son düzenleme:
Bugun indirimin son günü... 70lik viski mi yoksa, tüm ac oyunları mi? Gitgeldeyim
.

@iCommen Unity benim en sevdiğim Assassin's Creed oyunlarından. Cidden içine çeken bir atmosferi var oyun gayet güzel keşke o kadar bugla çıkmasaydı böylelikle Assassin's Creed serisi bitmezdi. Witcher Origins desek daha doğru olur.

AC 2 ile başlayan birine diğer çoğu oyun, iyi gelecektir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…