RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #31 Ayrıca benim için iyi bir grafik olmazsa olmaz ona dikkat edeceğim eski oyun oynamak pek istemiyorum ama hadi bakalım.
Ayrıca benim için iyi bir grafik olmazsa olmaz ona dikkat edeceğim eski oyun oynamak pek istemiyorum ama hadi bakalım.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 29 Ağustos 2021 #32 iCommen dedi: Arkadaşın konusunu batırdık... kusura bakmasin Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Ağustos 2021 #33 RaYmN dedi: Yani toparlayacak olursak. Önce Ezio ile olan üçlemeyi sonra da kafama hangisi eserse onu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, ezio üçlemesi bence kesinlikle oynanması gerek. Özellikle Brotherhood aşırı güzel
RaYmN dedi: Yani toparlayacak olursak. Önce Ezio ile olan üçlemeyi sonra da kafama hangisi eserse onu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, ezio üçlemesi bence kesinlikle oynanması gerek. Özellikle Brotherhood aşırı güzel
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #34 @iCommen Hangi paketi hocam? Deluxe paketi mi? Ben deluxe paketini aldım ama inşallah hata etmemişimdir.
@iCommen Hangi paketi hocam? Deluxe paketi mi? Ben deluxe paketini aldım ama inşallah hata etmemişimdir.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Ağustos 2021 #35 Ciri Riannon dedi: Birinin bu muhabbet için acilen ayrı konu açıp diğerlerini etiketlemesi lazım, yoksa içimde kalır bak ne güzel tartışıyorduk tam. Aramızdan, kim yapar bunu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam, şu tarz sohbet edebileceğimiz bir grup kuralım. Zevkli oluyor
Ciri Riannon dedi: Birinin bu muhabbet için acilen ayrı konu açıp diğerlerini etiketlemesi lazım, yoksa içimde kalır bak ne güzel tartışıyorduk tam. Aramızdan, kim yapar bunu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam, şu tarz sohbet edebileceğimiz bir grup kuralım. Zevkli oluyor
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #36 @RaYmN Evet hocam öyle yapın.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Ağustos 2021 #37 KevinLevrone dedi: @iCommen Hangi paketi hocam? Deluxe paketi mi? Ben deluxe paketini aldım ama inşallah hata Genişletmek için tıkla... Gold ve ultimate veriyor, deluxe bilmiyorum
KevinLevrone dedi: @iCommen Hangi paketi hocam? Deluxe paketi mi? Ben deluxe paketini aldım ama inşallah hata Genişletmek için tıkla... Gold ve ultimate veriyor, deluxe bilmiyorum
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 29 Ağustos 2021 #38 iCommen dedi: Valla hocam, şu tarz sohbet edebileceğimiz bir grup kuralım. Zevkli oluyor Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
iCommen dedi: Valla hocam, şu tarz sohbet edebileceğimiz bir grup kuralım. Zevkli oluyor Genişletmek için tıkla... .
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #39 @iCommen Hocam siz konu oluşturup bizi etiketleyin geliriz. @İcommen ah be hocam keşke haberim olsaydı 23 TL'ye AC Odyssey Deluxe Edition almıştım.
@iCommen Hocam siz konu oluşturup bizi etiketleyin geliriz. @İcommen ah be hocam keşke haberim olsaydı 23 TL'ye AC Odyssey Deluxe Edition almıştım.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 29 Ağustos 2021 #40 KevinLevrone dedi: @iCommen Hocam siz konu oluşturup bizi etiketleyin geliriz. Genişletmek için tıkla... , Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
KevinLevrone dedi: @iCommen Hocam siz konu oluşturup bizi etiketleyin geliriz. Genişletmek için tıkla... ,