Assassin's Creed Shadows açılmıyor

HARMAN18

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Oyun bu hatayı veriyor ve açılmıyor. NVIDIA App oyunu optimize edemiyor. Driver ve App güncellemesi yaptım. Dosya doğrulama ve yeniden kurma yaptım. Yönetici olarak çalıştırma yaptım. Başka ne yapabilirim? Tavsiyeniz var mı?

Ekran görüntüsü 2025-03-26 034540.png

Ekran görüntüsü 2025-03-26 034620.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. Dün geceden beri bu sorunla uğraşıyorum ve en sonunda buldum. Oyunun dlss ile bir hatası var ve bundan dolayı oyuna girmeden atıyor. Oyuna giremediğimiz için de dlss kapatamıyoruz bunun için 3 kere silip yüklememe rağmen cloud'dan aldığı için açmıyordu oyunu. Ubisoftun kurulu olduğu dosyaya girip savedgames yazan dosyanın içine girip options save yazan iki tane dosyayı silip oyuna girersen ayarlar sıfırlanmış oluyor ve oyuna giriyorsun. Oynadığın oyun save silinmez. Rahatlıkla bu işlemi yaparak giriş yapabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 230
Artı -1 Eksi
Hocam merhaba. Dün geceden beri bu sorunla uğraşıyorum ve en sonunda buldum. Oyunun dlss ile bir hatası var ve bundan dolayı oyuna girmeden atıyor. Oyuna giremediğimiz için de dlss kapatamıyoruz bunun için 3 kere silip yüklememe rağmen cloud'dan aldığı için açmıyordu oyunu. Ubisoftun kurulu olduğu dosyaya girip savedgames yazan dosyanın içine girip options save yazan iki tane dosyayı silip oyuna girersen ayarlar sıfırlanmış oluyor ve oyuna giriyorsun. Oynadığın oyun save silinmez. Rahatlıkla bu işlemi yaparak giriş yapabilirsin.

Merhaba. Oyuna daha önce hiç giriş yapmadım. 1tb ssd ,16 ram, intel i7 13., 4050 ekranla giremediğim birçok oyun var. Hepsinde birbirine yakın hatalar alıyorum. dxgi error device removed, dx12 error 8870005 gibi. Söylediğinizi de deneyeceğim teşekkür ederim.

Bios üzerinden "Re-Size BAR" devredışı bırakın. Oyunun resizable bar desteği yok. Amd kullanıyorum. Kapatmadan önce çoğunlukla aynı hatayı bende alıyordum. Kapattıktan sonra rahat oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı