HanLiebert
Centipat
Daha fazla
Hocam ya derdimi anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Bakın her bir cümlenize karşılık cevap vereceğim size.Hocam beğenmeyebilirim anlamıyorum derdinizi. Saçma geldiği için zaten ex benzetmesi yaptım. Başkalarının fikirleri sizin için bu kadar önemliyse, konulara yazmamalısınız. Beğenmemem için milyon tane sebep var yani. Her attığınız mükemmel olup herkese hitap edecek diye bir mevzu yok. Düzgünce açıklamaya çalıştım ama hala beğenmeme mevzusunda diretiyorsunuz.
"Hocam beğenmeyebilirim anlamıyorum derdinizi" Ben size beğenin demiyorum zaten, neden beğenmediğinizi açıklayın nedenini öğreneyim diyorum. Yazdığınıza göre beğenmemenizdeki sebep kablolu olması ki kablolu/kablosuz satılıyor diyorum sabahtan beri. Ama hala o konuda cevap vermiyorsunuz.
"Saçma geldiği için zaten ex benzetmesi yaptım." Anlıyorum ama bence asıl saçma olan sizin benzetmeniz.
"Başkalarının fikirleri sizin için bu kadar önemliyse, konulara yazmamalısınız." Öneri altında yazan konulara adı üstünde "öneri" olduğu için önerme yapabilirim. Bunun üzerine tekrar söylüyorum, mesajımı beğenmeyebilirsiniz. Sadece beğenmeme nedeninizi söyleyin diyorum. Ama siz hala cevap vermiyor ve konuyu ikidir sanki beğenmemenize takmışım gibi anlam yüklüyorsunuz.
"Beğenmemem için milyon tane sebep var yani." Lütfen sebepleri sayın (Yanlış anlamayın sabahtan beri bunu öğrenmek istiyorum). Şuana kadar tek söylediğiniz sorun kablolu olmasıydı.
"Her attığınız mükemmel olup herkese hitap edecek diye bir mevzu yok." Evet doğru söylüyorsunuz. Ben zaten her attığım mükemmel ve beğenilmeli demiyorum ki zaten. Bunu nereden çıkarıyorsunuz anlamadım.
"Düzgünce açıklamaya çalıştım ama hala beğenmeme mevzusunda diretiyorsunuz." Gerçekten beğeni mevzusu umurumda değil. Sadece ürünü beğenmemenizdeki milyon sebebi sayın lütfen (Lafın gelişi dediğinizi biliyorum ama söyleyin lütfen).
Gerçekten normalde bu tarz şeylere takmam. Şuan gereksiz uzattık ama lütfen anlayın artık.