Ubisoft Connect Assassin's Creed Shadows AUTUMN koduyla 615 TL!

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1757598361194.png

Assassin's Creed Shadows, Ubisoft Store'da indirim + AUTUMN kupon koduyla birlikte 1749 TL'den 615 TL'ye düştü.

1757598390160.png

📌 Şimdiye kadarki en düşük fiyatıyla satılıyor.
⌛ İndirim sonu: 2 Ekim 2025

Ubisoft Plus ile 300 TL ödedim bilsem böyle alırdım şansa bak. Ultimate veya Delux paketi adını unuttum onlarda Valhalla gibi ek hikayeler var mı? Standart alıp geçilmeli mi?

Çok bir şey kaybetmediniz bence, 1 kere oynayıp bir daha dönmezsiniz zaten, 1 ayda her türlü biter oyun üstüne belki bir oyun daha bitirirsiniz. Ben Ubisoft Plus ile Shadows + bir adet Far Cry oyunu bitirdim 1 ayda oyuna sahip olsam ne olacaktı. Tekrar tekrar oynanacak oyunlar değil bence.

Çok bir şey kaybetmediniz bence, 1 kere oynayıp bir daha dönmezsiniz zaten, 1 ayda her türlü biter oyun üstüne belki bir oyun daha bitirirsiniz. Ben Ubisoft Plus ile Shadows + bir adet Far Cry oyunu bitirdim 1 ayda oyuna sahip olsam ne olacaktı. Tekrar tekrar oynanacak oyunlar değil bence.
Geçen ay almıştım zaten 17 küsür saat oynamışım. Bitirmeyi bırak ortasına kadar bile gelememişimdir. Oyun tekrara düştüğü için ara vere vere oynuyordum. Sanırım delux pakette kostüm falan var sadece. Standart alıp geçeceğim. Oyun her ne kadar tekrar etse de oynanış, grafik falan oldukça iyi yapılmış.

300 TL'ye Ubisoft+ alıp bitirmeyi düşünüyordum şu an kafam karıştı. Acaba 1 ay üyelik alıp birkaç oyun daha mı bitirsem, yoksa oyunu mu satın alsam kararsız kaldım. Üyelik alırsam aşağıdakileri bitireceğim.
  • Assassin's Creed Shadows
  • Assassin’s Creed Mirage
  • Far Cry 6
  • The Crew 2

300 TL'ye Ubisoft+ alıp bitirmeyi düşünüyordum şu an kafam karıştı. Acaba 1 ay üyelik alıp birkaç oyun daha mı bitirsem, yoksa oyunu mu satın alsam kararsız kaldım. Üyelik alırsam aşağıdakileri bitireceğim.
  • Assassin's Creed Shadows.
  • Assassin's Creed Mirage.
  • Far Cry 6
  • The Crew 2

Crew 2 bitecek bir oyun değil onun harici aktif oynarak diğer oyunları bitirirsiniz.

Eki Görüntüle 2572411

Assassin's Creed Shadows, Ubisoft Store'da indirim + autumn kupon koduyla birlikte 1749 TL'den 615 TL'ye düştü.

Eki Görüntüle 2572412

📌 Şimdiye kadarki en düşük fiyatıyla satılıyor.
⌛ indirim sonu: 2 Ekim 2025.

Deluxe paketi sanırsam yeni gelecek DLC içermiyor değil mi hocam.

• Assassin's Creed Shadows.
  • Assassin's Creed Mirage.
  • Far Cry 6
  • The Crew 2

Eğer vaktiniz bolsa Ubisoft Plus daha kârlı. Oyunları tek tek almak daha pahalıya geliyor, dönüp dönüp tekrar oynanacak oyunlar da değiller bence.

Eğer vaktiniz bolsa Ubisoft Plus daha kârlı. Oyunları tek tek almak daha pahalıya geliyor, dönüp dönüp tekrar oynanacak oyunlar da değiller bence.

Belki bazı kısımlara katılırımda Shadows misal DLC çıkınca ne olacak hocam ayrıca bu tarz oyunlarda insanlar çok fazla eleştirsede zamanını harcıyor oyunu fullemek için 1 ay sürede çok zor yani bence oyun almak her türlü karlı tabii çok pahalı olmadığı sürece diğer türlü girip hikaye oynarım sonra daha girmem diyen var ise Plus mantıklı.

Belki bazı kısımlara katılırımda Shadows misal DLC çıkınca ne olacak hocam ayrıca bu tarz oyunlarda insanlar çok fazla eleştirsede zamanını harcıyor oyunu fullemek için 1 ay sürede çok zor yani bence oyun almak her türlü karlı tabii çok pahalı olmadığı sürece diğer türlü girip hikaye oynarım sonra daha girmem diyen var ise Plus mantıklı.

DLC'ye de para vermiş olacaksınız. Ubisoft DLC'leri öyle ucuz da olmuyorlar, ona vereceğiniz parayla yine Ubisoft Plus alır başka oyunları da oynarsınız. Her türlü Plus kârlı.
Zaten oyun fulleyeceğim %100 yapacağım başarım kasacağım gibi derdi olan adamlar için böyle bir meseleye gerek bile yok, normal girip oyununu bitirip silecek adamlar için konuşuyorum.

DLC'ye de para vermiş olacaksınız. Ubisoft DLC'leri öyle ucuz da olmuyorlar, ona vereceğiniz parayla yine Ubisoft Plus alır başka oyunları da oynarsınız. Her türlü Plus kârlı.
Zaten oyun fulleyeceğim %100 yapacağım başarım kasacağım gibi derdi olan adamlar için böyle bir meseleye gerek bile yok, normal girip oyununu bitirip silecek adamlar için konuşuyorum.
Benimde öyle %100 leme gibi derdim yok ama her aldığım oyunun hakkını vererek oynamayada çalışıyorum açık dünya oyunlarında keşifler vs ama %100 lemenin bir faydası olduğunuda sanmıyorum bu arada plusta iyi seçenek tabiki ama öbür türlü her zaman oynaman için vakit olucak herkesin kendi tercihi tabi en nihayetinde, kısa sürede oyunları deneyimlemek isteyen plus almalı onun dışında oyun almak hala daha cazip geliyor bana hemde bu sefer güzel indirim gelmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı