Çözüldü Assassin's Creed Shadows DLSS ayarları görünmüyor

• Konuyu başlatan LeyzZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.035
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060ti 16GB
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bugün oyuna girince keskinleştirmenin aşırı kötü olduğunu fark ettim hem çimler hem de uzaktaki ağaçlar sürekli bozuluyordu. Ayarlara girip baktığımda DLSS'i göremedim ancak en başından beri vardı. 4 5 gün önce oyunun ilk çıktığı gün ayarları yapmıştım. Dosya bütünlüğünü doğruladım DLSS geldi ancak DLSS FG gelmedi. Nasıl geri getirebilirim :D.

Dosya Ekleri

• 1742898115978.png
    1742898115978.png
    719,2 KB · Görüntüleme: 129
  • 1742898143879.png
    1742898143879.png
    333,2 KB · Görüntüleme: 117
Çözüm
Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de oluyor. PC'yi açıp kapatmadıkça düzelmiyor.

Hocam kusura bakma biraz geç gördüm mesajını belki çözmüşsündür de yine de söyleyeyim. Bir güncelleme daha geldi oyuna ve orada düzeldi ancak 1 gün sonra yine gitti. Ben de tekrardan DDU ile silip temiz kurulum ile yükledim driverı. Sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım düzgün çalışıyor o zamandan beri.
DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi dene. Bir de yapabiliyorsan NVIDIA App üzerinden FG açmayı dene.

Açık zaten. NVIDIA App üzerinde herhangi bir sorun görünmüyor. Boş bir vaktimde deneyip yazacağım sürücüyü tekrar temiz kurulum yapınca.

Yok hocam durum aynı hatta oyuna çık gir yapınca DLSS yine gitti. Cidden kimsenin başına gelmedi mi bu ya hiç denk gelmedim.

Son düzenleme:
Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de oluyor. PC'yi açıp kapatmadıkça düzelmiyor.

Hocam kusura bakma biraz geç gördüm mesajını belki çözmüşsündür de yine de söyleyeyim. Bir güncelleme daha geldi oyuna ve orada düzeldi ancak 1 gün sonra yine gitti. Ben de tekrardan DDU ile silip temiz kurulum ile yükledim driverı. Sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım düzgün çalışıyor o zamandan beri.

Çözüm
Hocam çözdüm steam den almıştım ben oyunu. Bi forumda görmüştüm benim çözüm şu oldu; Steam kütüphane oyunun üstüne sağ tıklayıp özellikler- kontrolcü penceresini açıyoruz. Orada steam girdisini devre dışı bırak diye bir seçenek var . Bunu yapınca sorun çözülmüştü bende de belki birinin işine yarar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı