Assassin’s Creed Shadows Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.648
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Assassin's Creed Shadows Sinematik Fragmanı

Ubisoft daha önce duyurduğu gibi Assassin’s Creed Shadows için ilk sinematik fragmanı yayınladı. Fragman, oyunun geçeceği feodal Japonya ortamına ve iki yeni kahramana ilk bakış olanağı sağlıyor. Sengoku döneminin sonlarında (16. yüzyılın sonları) geçen Assassin’s Creed Shadows, gerçek hayattaki tarihi samuray Yasuke’yi ve Japon şinobi Naoe’yi kahramanlar olarak tanıtıyor. Ubisoft, iki karakterin hikaye akışının nasıl […]

Devamı: Assassin’s Creed Shadows Sinematik Fragmanı Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Buradaki siyahi samuray gerçek hatta tarihte ilk siyahi samuray diye geçer yasukeydi adı yanlış hatırlamıyorsam.
Onu biliyorum da bu bilerek yapılmış bir tercih. Koskoca Japon tarihinde bir insan siyahi samuray olmuş diye niye böyle yapılıyor? Fragmanın altına yazan Japonlar bile garip bulmuş bunu.

Bu mantık şununla aynı mantık:
Çok güzel siyahi Kanuni Sultan Süleyman.
1715809944729.png
 
Samuray olması bile kesin olmayan, "hizmetçi" olarak geçen bir karakteri Japonya'da geçen oyunda baş karakter yapmışlar sanki koskoca Japonya'nın başka samurayı kalmamış gibi. Ubisoft da sjw artık demek. Politik doğruculuk falan vardı da yıllardır bunu ilk defa görüyorum. Twitter'da "Japon eşim fragmanı görünce kahkaha attı." diyen mi dersin, siyahi adamın "Hiç samuray olmayan adamı Japonya'da samuray yapmışlar. Bu, Afrika'da geçen bir oyunun baş karakterine beyaz birini koymak kadar aptalca." diyen mi... Hepsi haklı. Tartıştım da ırkçı oldum, sjw olduğu için almayacağım. Bir adam gibi oyun yapamadılar.
 
Onu biliyorum da bu bilerek yapılmış bir tercih. Koskoca Japon tarihinde bir insan siyahi samuray olmuş diye niye böyle yapılıyor? Fragmanın altına yazan Japonlar bile garip bulmuş bunu.

Bu mantık şununla aynı mantık:
Çok güzel siyahi kanuni sultan süleyman.
Eki Görüntüle 2196562

Ya aslında bana da tuhaf geliyor bu durum oyun çıkınca bakmak lazım karakterin nasıl olduğuna.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı