Assassin's Creed Shadows Steam sayfası açıldı

4 yıldır Ubisoft oyunları ilk günden Steam'e gelmiyordu. Cümleyi kısalta kisalta daha farklı anlam çıkmış.

Ekran görüntüsü alınca çökme problemi, basarimlarin bildiriminin gelmemesi, kredi kartı problemleri gibi sorunlar 2020'den beri devam ediyor fakat hiçbir hatayı düzeltmediler. Üstüne 2023'den itibaren destek sistemi de battı. Ya hiç yanıt gelmiyor ya da 3-4 ay sonra yanıt geliyordu destekten.

Steam aslında mücadele veriyor. Yeni arayüzler, klip ve video kaydı özelliği, telefon ile Steam arasındaki entegrasyonu arttırma gibi adımlar hep Epic Games gibi rakipler ciktiktan sonra geldi. Sadece Epic gibi rakipler daha 2010'lardan kalma temel özelliklerden bile acizken Steam'in sahip olduğu özellikleri bir adım öteye götürmesi yüzünden Steam hiç mücadele derdinde değilmiş gibi hissettiriyor.
İnsanlık halidir olur öyle. Bilgilendirme için teşekkürler. :)

60+ saat bomboş içerikle donatacaklarına 12 saatlik güzel bir ana hikaye, 10-15 saatlik de derinliği olan yan görevler yapsalar kapış kapış gider de bizim görebildiğimizi bu arkadaşlar göremiyor herhalde.

Yine de parkur, stealth mekanikleri olarak önceki oyunlardan daha iyi duruyor. Bir de grind işini çözüp işi iyice Splinter Cell'e çevirseler müthiş olurdu.

Son düzenleme:
Benim AC oyunlarına ilgim çok fazla azaldı. Hiç ilgimi çekmiyor. Özellikle origins ile başlayan odyssey ile devam eden süreçte hoşuma gitmeye başlamıştı tekrar ama valhalla mirage derken yine bu oyuna karşı ilgim düştü.

@NaBuSe, bu oyuna karşı ilginizin sönmesi normal çünkü aynı oyunu defalarca yaptılar. :)

Açıkçası beni heyecanlandıran bir oyun. Yanlış bilmiyorsam oyun Feodal Japonya'da geçecek. Bu bile benim oyunu almam için yeterli bir sebep lakin Ubisoft'un son yıllarda aşağı doğru ivmelenen başarı çizelgesini göz önünde bulundurduğumda, ben bu oyunu çıktığı anda almam. Oyuncuların geri bildirimlerini göz önünde bulundururum. Ek olarak; AC serisi günün sonunda tarihsel spektrum ve mekanın değiştiği, günün sonunda ise aynı türden görev şemasını tekrarladığımız bir yapım. Seriyi ilgi çekici kılan şey benim nazarımda kesinlikle bizleri içerisine soktuğu tarihsel dönem.

@Herugrim, öncelikle oyunun konsepti fena değil ancak oyunu yapan firma yanlış. Yanlış değilsem, zenci samuray skandalıyla gündeme gelmemişler miydi? Japon kültüründe zenci samuray hiçbir şekilde yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı