Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri

25TL gibi ücreti bir kereye mahsus mu veriyoruz?
Evet, NextL-II Token ile istediğiniz NextL-II yamasını aktifleştirebiliyorsunuz. Yama hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor.

Türkçe dublaj gelecek mi? Bekliyorum da ondan.
Maalesef. Lakin bu projeden elde edeceğimiz gelirlerle NextL-II'yi geliştirmeyi ve bir dublaj projesine başlamayı planlıyoruz.

Evet, nextl-ıı token ile istediğiniz nextl-ıı yamasını aktifleştirebiliyorsunuz. Yama hesabınıza süresiz olarak tanımlanıyor.

Maalesef. Lakin bu projeden elde edeceğimiz gelirlerle nextl-ıı'yi geliştirmeyi ve bir dublaj projesine başlamayı planlıyoruz.

Şu an aktif mi tam anlamıyla? Nasıl alacağız token ile?

Şu an aktif mi tam anlamıyla? Nasıl alacağız token ile?

Şu an aktif değil. Yarın akşam yayınlanacak yama. Elysium Hub'da oluşturduğunuz hesapla NextL-II Token aldığınız zaman token hesabınıza tanımlanıyor. Hesabınıza tanımlanan token ile bir NextL-II yamasını süresiz olarak hesabınıza ekleyebiliyorsunuz.

Arkadaşlar size tavsiyem bu siteye güvenip, önden satın alım işlemi yapmayın, en azından yamanın yayınlanmasını bekleyin, çünkü diyelim ki bu site dolandırıcı, 1 token olarak yani 25 TL olarak yine diyelim ki Türkiye'den 200 bin kişi aldı diyelim, bu da 200.000x25= 5.000.000 TL gibi bir para yapar, eğer 500 bin kişi falan alırsa zaten 25 TL'den 12.500.000 TL gibi bir para yapar, ondan sonra bu siteye erişemeyebilirsiniz. Anlayacağınız yeni bir tosuncuk ve mağdurları durumu yaşanabilir. 25 TL için hakkınızı aramaya değmez diyerek uğraşmazsınız da, birileri küçükte olsa köşeyi dönen adamlardan olur. Dikkat ederseniz Resident Evil serisi çıkalı kaç yıl olmuş, onların bile yamasını indiremiyorsunuz ya da ben indiremedim. Hadi diyelim ki diyeceksiniz site yeni, en azından Resident serilerinin yaması hazır ve indirilebilir olurdu. Dikkat edin kanmayın.

@SinanKasva 200 bin satın alım diyorsunuz, iddialı bir rakam. Konu bile aşağı yukarı bin görüntülenmiş. Biraz abartmamış mısınız?

Keşke 2-3 günde biraz İngilizce çeviri yapıp 12 milyon TL kazanabilsek.

@SinanKasva 200 bin satın alım diyorsunuz, iddialı bir rakam. Konu bile aşağı yukarı bin görüntülenmiş. Biraz abartmamış mısınız?

Keşke 2-3 günde biraz İngilizce çeviri yapıp 12 milyon TL kazanabilsek. 😅

Tamam ben biraz abartmış olabilirim belki ama bazen 2-3 gün içinde ne kadar götürebilirsek hesabını yapan sitelerde olabiliyor. Ben sadece dikkatli olun derim çünkü para ile mademki bir ticeret yapılacak, bu küçük rakam da olabilir, ürünün hazır olması hatta deneme sürümü vs olması gerekir. Böyle siz önden alın, biz birkaç gün sonra yayınlayacağız diyen, sonra ortadan kaybolan nelerini gördük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı