Assassin's Creed Shadows Ubisoft+ aboneliğine çıktığı gün gelecek mi?

Sweepy

Centipat
Daha fazla  
Ubisoft+ aboneliği almayı düşünüyorum hazır AC shadows da çıkacakken onu da abonelikle oynamak istiyorum. Ben şimdiden aboneliği alırsam 20 Mart'ta oyun çıktığında çıktığı andan itibaren oynayabilir miyim? Ubisoft'un kendi sitesinde çıkacağı platformlar arasında Ubisoft+ da var. Çıktığı gün oynayabileceğimden şüpheleniyorum abonelik bittikten sonra sırf AC shadows için abonelik almam çünkü. Resmi sitesindeki yazıyı aşağıya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250306_165649_Chrome.jpg
    Screenshot_20250306_165649_Chrome.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 132
Ubisoft+ destekleyen ülkelerde 1 gün önceden yazıyor sitesine girince.

İlk günden Ubisoft+ gelecekmiş.

Önceden ilk tanıtımda yazıyordu şimdi değiştirmişler.

1741384643087.png

1741384699507.png

Dosya Ekleri

• 1741384462558.png
    1741384462558.png
    112,2 KB · Görüntüleme: 68
İlk günden Ubisoft+ gelecekmiş.

Önceden ilk tanıtımda yazıyordu şimdi değiştirmişler.

Eki Görüntüle 2440322

Eki Görüntüle 2440325
Ben aboneliği Microsoft Store üzerinden Xbox için satın alacağım. Tek bir seçenek var en geniş paket olan premium sürümü. Yani PlayStation Store'da veya Ubisoft'un kendi sitesinde felan farklı sürümleride var. Ben Microsoft Store'dakini alsam 299 TL olan aboneliği Ubisoft'un sunduğu Ubisoft+ Premium paketinin tüm avantajlarından yararlanabiliyor muyum ? Yani kısacası Mictosoft Store'daki aboneliği alırsam bu ilk gün olayından yararlanabiliyor muyum ?

Ben aboneliği Microsoft Store üzerinden Xbox için satın alacağım. Tek bir seçenek var en geniş paket olan premium sürümü. Yani PlayStation Store'da veya Ubisoft'un kendi sitesinde falan farklı sürümleride var. Ben Microsoft Store'dakini alsam 299 TL olan aboneliği Ubisoft'un sunduğu Ubisoft+ premium paketinin tüm avantajlarından yararlanabiliyor muyum? Yani kısacası mictosoft Store'daki aboneliği alırsam bu ilk gün olayından yararlanabiliyor muyum?

Evet bende Mirage çıktığımda yapmıştım Deluxe paketi ile oynadım. Ubisoft + kısmı şu an almadan önce Launcher da çalışmıyor ancak Xbox ile Ubisoft hesabını bağlayıp satın alırsan Deluxe, premium en yüksek paketten oynuyorsun hemen hemen bütün oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı