Assassin’s Creed Shadows’un fiziksel kopyaları çıkışına bir ay kala tamamen sızdırıldı

xakiran

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ubisoft’un ticari olarak en büyük oyun serisi olan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Shadows çıkış tarihine 1 ay gibi bir süre kalmış olduğu bir zaman dilimi içerisinde fiziksel kopyaları ile doğrudan sızdırıldı.

VGC eşliğinde Kotaku tarafından teyit edilmiş olan içeriğe göre şu ana kadar Assassin’s Creed Shadows’un fiziksel kopyalarını elde edebilmiş olduğu tespit edilen kişiler arasında kopyaları satmaya çalışmış olan bir adet Facebook marketplace satıcısı, kanalında canlı yayın yapmaya çalışmış olan bir adet Twitch yayıncısı, Reddit üzerinde çeşitli videolar ve birçok spoiler eşliğinde paylaşımlar içerisinde yer alıyor olan birkaç anonim hesabın yer alıyor olduğu öğrenildi.

Oyunun fiziksel kopyalarını elde edebilmiş ve sızdırmış olan kişilere karşı Ubisoft’un ise telif hakkı yasaları çerçevesinde hareket içerisinde yer alıyor olduğu kaydedildi.

Assassin’s Creed Shadows’un çıkış tarihi ile ilgili bir değişiklik olup olmayacağı ile ilgili olan tartışmaların sonucu ise henüz bilinmiyor.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum AC eskiden 4 gözle beklerdim Far Cry filan ama o kadar çok kopyala yapıştır oyun yaptılar ki artık aşırı sıkılıyorum oynarken. Geçek şu ki as Shadow alacağıma Ghost of Yōtei alırım TR dil desteği de var ve Asya havası daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı