halocanaydin
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Programcısı
Cihazı xiaomi telefonlardaki kumada programini kullanarak acabilirsin. Ben servis menusune o sekilde girebilmistim. Bence bosuna masraf etme. Hatta ilk yazdigim mesajda buna deginmistim. Bendeki cihazda duruyor oyle. Eger yapabilecegim birsey olursa bildigim kadar yardimci olurumBende bitpazarından 50 liraya aldım ama enerji verinde TV+ logusu geliyor sonra standby modda kalıyor üzerinde tuş olmadığından on off tuşu kullanamıyorum. Kumanda gerekiyor açmak için.
Kumandasız açma yöntemi yok mudur? Ben bunu androidbox a dönüştüreceğim işlemcisi ne ise ona göre bakarız. Kumandası da bitpazarında çok var yerlerde 20-30 TL'ye bulunuyor. Haftaya da kumandasını alayım bari. Cihazı prize takınca otomatik açılsa iyiydi. Kumandadan komut bekliyor.
Bu arada cihaz Huawei Q11. içine TV+ a özel yazılım kurmuşlardır. Onun düz kendi yazılımını bulur kurarsak kullanabiliriz bence.
Yazılımı yoksa bile batocera veya emuelec yüklenir bence Linux tabanlı onlar. Cihazın kumandasız açılmamasından dolayı deneyemiyorum haftaya deneyeceğim.