JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 657 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021
Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı?
çokdüşünenbiri Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 7.060 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 || Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #2 Oynadım, öneririm. Özellikle Sanayi Devrimi ve İngiltere'ye, tarihi yapılara vs. ilginiz varsa çok çok daha zevk alırsınız. Artı 0 Eksi
Oynadım, öneririm. Özellikle Sanayi Devrimi ve İngiltere'ye, tarihi yapılara vs. ilginiz varsa çok çok daha zevk alırsınız.
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var. Artı 0 Eksi
Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.322 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 26 Aralık 2021 #4 JonTurk06 dedi: Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı? Genişletmek için tıkla... Son çıkanlara nazaran daha güzel bu bir oyun. Tabii ki eksikleri var mesela optimizasyonu kötü bu sistemle yüksek ayarlarda yer yer kasıyordu. heroesberkecc dedi: Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var. Genişletmek için tıkla... Bence de gerçek assssins Creed'in son oyunu bu oyundur. Diğerleri açık dünya macera oyunudur. Artı 0 Eksi
JonTurk06 dedi: Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı? Genişletmek için tıkla... Son çıkanlara nazaran daha güzel bu bir oyun. Tabii ki eksikleri var mesela optimizasyonu kötü bu sistemle yüksek ayarlarda yer yer kasıyordu. heroesberkecc dedi: Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var. Genişletmek için tıkla... Bence de gerçek assssins Creed'in son oyunu bu oyundur. Diğerleri açık dünya macera oyunudur.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #5 Oyun fena sayılmaz fakat önceden bedava verilmişti sanırsam. Artı 0 Eksi
Weii Suun Attopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 20 Yer Proton Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #6 YouTube incelemelerine bakıldığında fazla sevilmemiş. Oyunu deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz. Artı 0 Eksi
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Aralık 2021 #7 Alınır bence güzel oyun. Artı 0 Eksi
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 26 Aralık 2021 #8 AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın. Artı 0 Eksi
AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 26 Aralık 2021 #9 Optimizasyon olarak rezalet bir oyun alacaksan aklında olsun 2080 ve i9 olan sistemde 65-70 FPS alıyordum. Artı 0 Eksi
Optimizasyon olarak rezalet bir oyun alacaksan aklında olsun 2080 ve i9 olan sistemde 65-70 FPS alıyordum.
KS KS JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 657 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #10 Mr.Bubbles dedi: Optimizasyon olarak rezalet bir oyun alacaksan aklında olsun 2080 ve i9 olan sistemde 65-70 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Kendi kartım olan Rx 580 ile Very High ayarlarda 55-65 arası FPS veriyor youtube testlerinde galiba yeter bana yinede bir oynayıp görmek lazım nih dedi: AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırdım maalesef hem zaten Steam de olsun 5 kuruş fazla olsun :d Artı 0 Eksi
Mr.Bubbles dedi: Optimizasyon olarak rezalet bir oyun alacaksan aklında olsun 2080 ve i9 olan sistemde 65-70 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Kendi kartım olan Rx 580 ile Very High ayarlarda 55-65 arası FPS veriyor youtube testlerinde galiba yeter bana yinede bir oynayıp görmek lazım nih dedi: AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırdım maalesef hem zaten Steam de olsun 5 kuruş fazla olsun :d