Assassin's Creed Syndicate alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadım, öneririm. Özellikle Sanayi Devrimi ve İngiltere'ye, tarihi yapılara vs. ilginiz varsa çok çok daha zevk alırsınız.

Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var.

Grafikleri ve atmosferi çok hoşuma gitti. Oynayan var mı önerir misiniz? Ve diger oyunlarla bir baglantısı var mı?

Son çıkanlara nazaran daha güzel bu bir oyun. Tabii ki eksikleri var mesela optimizasyonu kötü bu sistemle yüksek ayarlarda yer yer kasıyordu.
Güzeldir İngiltere'de geçiyor gayet tatmin edici oyun. Serinin son oyunu diyebiliriz. Animus ile az da olsa bağ var.

Bence de gerçek assssins Creed'in son oyunu bu oyundur. Diğerleri açık dünya macera oyunudur.

YouTube incelemelerine bakıldığında fazla sevilmemiş. Oyunu deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz.

AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın.

Optimizasyon olarak rezalet bir oyun alacaksan aklında olsun 2080 ve i9 olan sistemde 65-70 FPS alıyordum.
Kendi kartım olan Rx 580 ile Very High ayarlarda 55-65 arası FPS veriyor youtube testlerinde galiba yeter bana yinede bir oynayıp görmek lazım
AC'ler içerisinde kendine has bir atmosferi var. Alınabilir bir oyun fakat daha öncesinde ücretsiz dağıtıldığını unutmayın.
O zaman kaçırdım maalesef hem zaten Steam de olsun 5 kuruş fazla olsun :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…