Assassin's Creed Syndicate hikayesi hep aynı mi olacak?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde pek oyun bulunmadığı için tek bulunan Syndicate'e başladım. %10'a kadar geldim ancak oyun sürekli şuraya git şu topluluğu dağıt onu bunu öldür diğerine geç kafasında işliyor. Şu ana kadar en baştaki hariç hikayeye denk gelmedim. Mekanikleri hoşuma gitti. Daha yeni hissettiriyor bu yüzden de oynamak istiyorum. Hikayesi böyle devam eder mi yoksa değişir mi?

Merhaba. Elimde pek oyun bulunmadığı için tek bulunan Syndicate'e başladım. %10'a kadar geldim ancak oyun sürekli şuraya git şu topluluğu dağıt onu bunu öldür diğerine geç kafasında işliyor. Şu ana kadar en baştaki hariç hikayeye denk gelmedim. Mekanikleri hoşuma gitti. Daha yeni hissettiriyor bu yüzden de oynamak istiyorum. Hikayesi böyle devam eder mi yoksa değişir mi?
Mafia 3 gibi durmadan o tarz görevler var ama her bölümde 10 görev varsa birkaçı da özel görev oluyor. Komple Mafia 3 gibi değil yani. Ne kadardı tam hatırlamıyorum ama belli zamanlar iyi görevleri var.

Üzdü hocam :(. Bırakıyorum o zaman. Mekanikleri iyiydi ama. Unity'de var mı yakın mekanikler?
Unity'de kanca sistemi yok ama çok daha iyi parkur ve animasyonlar var. Aksiyon sistemi ise Syndicate ile alakasız, AC2 gibi daha çok. Zor ve Counter tabanlı. Syndicate gibi fazla angarya görevleri yok, düz hikaye görevleri var hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı